- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Kezdetleges téma összefoglaló v0.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Sorry, hogy itt kérdezem, már mindenhol próbáltam, de nincs válasz.
Gondolom ti kalibrált monitorral dolgoztok, talán találkoztatok már ilyen problémával.
Sziasztok! Windowson hol kell beállítani azt, hogy a kalibrált értéket tartsa, ne váltson ide-oda az alap is a kalibrált között? Vettem egy laptopot, Intel+Nvidia van benne. A beépített kalibrálásnál a zöldből vettem egy kicsit vissza. Próbáltam saját beállítással, anélkül is, Nvidiaban is próbáltam mindegyiket, nem tudok rájönni mi a gond. Kikapcsolt állapotból indítva, kijelentkezés után, újraindításnál a bejelentkező képernyő még zöldes, megadom a jelszót azonnal átvált kalibráltra, betöltés után 30-35mp múlva visszavált alapra. Képernyő-beállításokra vagy Műveletközpontra kattintva újra kalibrált képernyőt kapok. Nem tudom mi tölthet be ilyenkor.
Először, a Volumouse programnál vettem észre, hogy ha fényerőt váltok, akkor visszaáll az alap beállítás, azt hittem a program hibája, de úgy látszik, hogy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Medence topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon )
- Sigma 135mm f/1.8 DG HSM Art objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (6000 vagy 42200 expoval)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest