- Vodafone mobilszolgáltatások
- Netfone
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- iPhone topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
veterán
válasz flash- #46364 üzenetére
Nálam sem jött be szinte semmilyen rádió adás....csak a Rádió1.
Kicsit elegem lett már belőle fél év alatt......
A padlásra feltettem egy 1000 éves klasszikus TV antennát.
A padláson egy csőre rögzítettem az antennát majd szépen felállítottam és a gerendákhoz rögzítettem.
Majd a csövet forgatva az antennát megpróbáltam belőni a Debreceni adó irányába. Ilyesmi antenna de régi kivitelben.Az előszobából felfúrtam a padlásra, felhúztam egy szál koax kábelt.
Lenti végére tettem egy dugót és bedugtam egy Technics rádiós erősítőbe. A padláson pedig a koax "mag"-ját becsavaroztam az eggyik erre a célra kialakított helyre. Lemásztam és kerestettem a rádió adásokat.....semmi. Vissza a padlásra és a magot átkötöttem a másik pontra az antennán. Megint lemásztam és kerestettem az erősítővel a csatornákat.
Nos....azóta nem csak a Rádió1 de sok más is bejön , kristály tisztán , sztereóban. Van közötte szlovák és román adó is.
Helyileg Hajdúszoboszlón vagyok.Az általad említett Panasonic rádió az saját, fix antennás ?
Mert , akkor nem nagyon tudsz vele mit kezdeni....szerintem.
Esetleg egy régebbi rádiós erősítőt + hangfalakat érdemes beszerezni mert ahhoz lehet kapcsolni antennát .....úgy mint nálam a padláson.....vagy egy erősítős antennát , ilyesmit : [link]
Egy hasonlót használok.
A melléképület előtt , fedett helyen van egy "komoly" MÚZIK center-em .....2 hangfallal...., hogy kertészkedés , szalonnasütés közben szóljon a zene. Azt az eszközt egy hasonló antennával támogattam meg. Ez is fog több csatornát de sztereóban már kicsit "sistereg" azaz nincs akkora a nyeresége mint a padláson lévő antennának.
Vissza állítom a motyón MONO-ra és megszűnik a sistergés.
Nagy vonalakban ennyi.
Remélem segít kicsit neked is ez a leírás.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest