- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dinter #25858 üzenetére
Mosmá hagyjad szentem.
Egyébként meg ha vki megjegyzi, jelezd neki, hogy belépéskor nem kaptál teljes körű tájékoztatást a társaságnál hatályban levő szabályzatok közül az arculati kézikönyvben foglaltakról. Egyúttal jelezd, hogy HR területen komoly kihívásokkal küzd a cég, és azonnal fejezd ki abbéli reményed, hogy adatvédelmi, IT security szempontból jobban működnek, ha már ilyen alap dolgokra sem képesek odafigyelni.
Én nagyobb cégek IT igazgatójaként simán rövidnadrágban toltam nyaranta, ha nem volt semmi megbeszi meg pofavizit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Sony Alfa 7 MII. + Objektívek, Kamera állvány stb.
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged