- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
Sziasztok!
A dilemmám a következő:
ASROCK 990FX Extreme4
vagy
ASUS M5A99X EVO
vagy
MSI 990FXA-GD65
vagy
GIGABYTE GA-990FXA-UD3
esetleg-netán
BIOSTAR TA990FXE
alaplapot vegyek?Igazság szerint az ASUS volt eddig ami a legjobban bevált, most is az van, de Asrock felszereltsége nagyon tetszik, főleg az előlapi USB 3.0-ás csatik, ami mindenképpen kelleni fog, úgyhogy a többihez plusz költség.
Kérdésem az volna, hogy minőségben/tartósságban melyik lenne a legjobb választás? -
Szpisti
addikt
Egy új gépet raktam össze a fiamnak, de a monitor mardt a régi, egy képcsöves 1024*768-as felbontású. A gondom az, hogy amikor a Bios-t akartam beállítani, észleltem, hogy a kép alsó része nem látszik, úgy jó a harmada. Amikor a windows telepítő elindult, ott már nem volt semmilyen hasonló gond, de mivel a biosban pár dolgot még a telepítés előtt be akartam állítani, gondoltam arra a kis időre rákötöm HDMI-n az LCD tévére (16:9). De sajna a bios ott is ugyanúgy fogadott, az alsó harmad nem látszik. Frissítettem biost is már a legújabbra, de semmi változás... Mi lehet a gond, és hogy lehet orvosolni?
-
Szpisti
addikt
válasz geckowize #15134 üzenetére
Vagy az A1-be és a B1-be, vagy az A2-be és a B2-be rakod a RAM-okat, mindegy, menni fog dualban...
Figyelj, mert ezek nem egymás mellett vannak, hanem a procitól számolva vagy az első és a harmadik, vagy a második és a negyedik slotba.
De ez benne is van a Manual-jában...[ Szerkesztve ]
-
Szpisti
addikt
Sziasztok!
A fiamnak vettem egy TRUST MaxTrack Wireless Deskset-et, minden szuper, de:
Hogy lehet elérni, hogy a BIOS-ban is legyen billentyűzet, meg egér (UEFI BIOS)? Bekapcsoláskor sípolás mellett "No keyboard detected" hibaüzenet fogad, de továbbmegy és a Windows alatt már minden oké, bár ahhoz, hogy az egér működjön egyet kattintanom kell vele...
Az én Logitech MX 5500-asomnál egyik gond sincs, úgy működik a BIOS alatt az billentyű és az egér is, mintha vezetékes lenne... (Tudom nem egy kategória, de mégis...)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest