- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sixty21
aktív tag
Egy megbízható pg tagtól van és rajta keresztül zajlott a gari. én neki küldtem a lapot és ő meg le adta a szervizben. Onnan is előbb neki ment a lap aztán hozzám. De ezt neki tuti látnia kellett vagy csak csomagolta és kész bele sem nézett.
Nem az számít, hogy hány Pirosom van!
-
enginev3.0
félisten
sajnos nem tudom kicserélni, jelenleg ez van és semmi más
eddig egy hd4870 volt, az ment tökéletesen, de el kellett adnom, ezt pedig már nekem is hibásként hozták, de gondoltam egy próbát mindenképp megér, mert így driver nélkül a képe szörnyű, és ki tudja meddig lesz ezA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Kobold190
aktív tag
-
-
csabyka666
veterán
Én naivan azt gondolom, hogy lenyomom, és kiakad a kapocs, ezáltal le tudom venni a lefogatót. Ezt megcsinálom a másikkal, és már le is jött.
Persze nem így van a gyakorlatban.[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
spista222
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
- AKCIÓ! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP és AMD EXPO - 10 év gari! -
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black - 10 év magyar bolti garival! -
- Rog Strix B460f gaming II
- Kingston 2X16GB DDR5 6000MHz CL32 FURY Beast
- GIGABYTE B550 AORUS Elite V2 kis hibás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest