- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
Ennél mondvacsináltabb problémát se olvastam még
emberek többsége naponta dugja töltőre a telefont, esély sincs hogy oda beszöszösödjön. Nekem 5 éve van usb-c-s telefon, csak a jack csatlakozóban gyűlt össze mert azt nem használom. Ha valami csoda folytán mégis odagyűlne egy porszívó vagy sűrített levegő simán kiviszi.
-
paatrick
őstag
válasz
janeszgol #215 üzenetére
Én arra emlékszem hogy bármikor találkoztam apple kábellel az így nézett ki:
Vagy 10 évig biztos ez volt a helyzet, nem tudom a mostaniak jobbak-e már, de ezt is valahogy elfelejtik az iphone használók.
Lehet pont amiatt amit #204 Hegyirabló mutat hogy ez pluszba még bekattant. Csak aztán meg nem bírtad kihúzni -
paatrick
őstag
Még mindig nem lehet egy egyszerű mp3-at beállítani csengőhangnak vagy értesítésnek hanem harmadik programmal kell bohóckodni, konvertálni hogy az iphone felismerje.
A drag and drop még mindig csak ituneson megy.Nekem ezekért esett ki anno az iphone. Egyébként külsőre tetszene. De hátha majd a pixel 9.
Főképernyőn lehet már bárhova helyezni az ikonokat vagy még mindig a program rakja sorba őket felülre? -
paatrick
őstag
Végigolvastam a topikot, de hát ez nem a mai nap hanem a mostani hónap legjobb hozzászólása:
"Én az Apple helyében fognám magam és kivonulnék az USA piacról!
Ha az USA-nak nem tetszik az Apple üzletpolitikája, akkor csináljanak saját telefont és operációs rendszert!"
Emberünk az Apple helyében kivonulna arról a piacról ahonnan az Apple a bevételének 50%-át szerzi. Ezzel aztán jól megleckéztetné az USA-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest