- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Ez nem lenne probléma. Nekem az autó ecccerű közlekedőedény. Tök mindegy, hogy mi hajcsa, csak megfeleljen az elvárásaimnak. Sajnos, pont ezzel van a baj. Az őskövület dízel tudja, amit elvárok tőle, de modern elektromosban nem tudok ilyenről. Hogy lehet az, hogy az őskövület jobb menetparaméterekkel rendelkezik, mint a modern elektromosok? Ebben én nem látom az előrelépést.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
aktív tag
Értem, köszönöm a pontos kiegészítést.
Somatom:Bizony, ebben egyet tudok érteni. Szemben a mostani (autó)motor felhozatallal, az én várható hátralévő életemre még ki fog szolgálni az öreg Benz; most van benne ~550 000 km és ha továbbra is megkapja tőlem a törődést, nem lesz vele gondom. Csak megy és megy.
ON: bár egy öreg dízelt hajtok és nem is tervezek váltani róla, ésszerű keretek közt nem vagyok az elektromos autózás ellen. Megvan, és a jövőben még inkább meglehet a hasznos szerepe (város). Majd meglátjuk. -
hroberto
veterán
Tipikus példája vagy annak, hogy amikor nincs észérv, akkor jön a mindenbe belekötök stílus!
Fikázni egy weboldalt, amit csak példaként hoztam fel?! Keress rá (ha egyáltalán tudod, hogyan kell), és látni fogod, hogy szinte mindenhol szó volt róla a 2035-től tiltani akarják a belső égésű motorokat. Ha nehezen megy az értő olvasás, akkor kérj meg valakit aki magasabb intelligenciával rendelkezik nálad, hogy magyarázza el neked hátha megérted (nem hiszem, de egy próbát megér).KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
hroberto
veterán
Nem az oldal a lényeg ahol le van írva, hanem az, hogy 2035-től tervezi ezt az EU. Amire azt írtad, hogy nem igaz.
De úgy látom szándékosan nem akarod megérteni az olvasottakat. Persze ezen meg sem lepődöm.
De attól a lényeg még az, hogy az EU be akarja tiltani a belső égésű motorokat (azóta szerencsére már annyiban módosult, hogy a szintetikus üzemanyagot használó autók kivételek lesznek).
Mi ez ha nem az elektromos fos erőltetése?!KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Somatom
veterán
Az egyre szigorúbb kibocsátási normák ellehetetlenítik a benzines, dízel autókat, miközben Euro 4 fölött elenyésző a károsanyag kibocsátási nyereség. Ez az összes belső égésűt sújtja, használati módtól függetlenül. Sztem ez erőltetés. A probléma lokális (értsd: városok), ezért lokálisan kéne szabályozni. Globálisan az EV sem olyan környezetkímélő, mint lokálisan.
[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
Meg sem lepődöm ezen hogy így látod. Ha neked az nem fejlődés, hogy valami gyorsabb, kényelmesebb, nem kell pihennie, nem kell etetni, itatni, stb, stb...
És az is biztos, hogy az autót a maga idejében nem erőltették, hanem az emberek látták, hogy ez jobb mint az általatok állandóan emlegetett lovaskocsi, és inkább ezt a közlekedési módot választották,mert egyszerűen jobb volt. Mindezt mindenféle propaganda nélkül!
Ezt hívják fejlődésnek szerintem, nem azt amikor minden csatornán próbálják mosni az ember agyát, hogy vegyen elektromos szart mert az jobb. Ha valami jobb, akkor idővel teret nyer magától, nem kell erőltetni. Ezért nem járunk lovaskocsival.KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Somatom
veterán
A lovasszekérrel van egy ugyanolyan probléma, mint az autókkal. Túl sok helyet foglalnak, nem segítenek a dugókon, zsúfoltságon, parkolási problémákon. Szvsz. városi használatra roller, bringa, robogó, közösségi közlekedés. Városon kívül meg tulképp mindegy, hiszen az EV is csak annyit javít a helyzeten, hogy városon kívül szennyezi a levegőt.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest