- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
válasz
FireKeeper #137 üzenetére
Én is ezt látom...
Voltam a csapatommal és 1-2 volt kollégával Egerben péntek este-szombat reggel nemrég.... Nem volt kötelező jönni, se sértődés meg semmi, több mint 10-en voltunk. Mindenkinek van családja, mégis kibírták egy napot nélkülük. Nem volt senki segg részeg, nem hányt senki, pedig voltunk borkostolón is...Látom hogy sokaknak rossz tapasztalata ezekkel, de azért van bőven ellenpélda is...
Amúgy a csapatépítőnek semmi köze a túlórákhoz, meg a 8 órához... Ez maximum úgy jön ide hogy azzal (is) panaszosak az emberek (jogosan).
-
Gomez86
őstag
Bár szeretek én is otthonról dolgozni mert úgy osztom be az időmet ahogy akarom, azt el kell ismerni hogy a céges öntudat, meg a csapatkohézió nem lesz olyan otthonról mint bentről.
Az első amit én süldőként még nem értettem, hogy ha nem villogtatják a szemedbe a folyosón a céges logót, a liften nem olyan gombot nyomsz meg, ha az iroda nem céges zöld/kék/piros/narancssárga akkor egyszerűen hidegen hagy hol dolgozol. Nem szokod meg, nem kötődsz hozzá. Amíg ez dolgozói szempontból nem hátrány, a cégeknek igen is az, mert ha túl könnyen váltasz, akkor bizony 1000-ért is váltani fogsz. És valaki mindig ajánl jobbat.
A másodiknál pedig igenis sokan vannak (covid hire van a csapatomban is) akik annyira nem épültek be a csapatba mint ők szerettek volna, meg mint amennyire én is szerettem volna mert egyszerűen nincs annyi interakciója napi szinten a kollégákkal (igyunk egy kávét elmesélem hogy a kutyámnak milyen selymes a szőre) ami összekovácsolta volna annyira őket, mint azokat akik előtte napi 8 órát töltöttek egymás melletti asztalnál. Ez megintcsak olyan hogy ha neked amúgy van társaságod, meg esetleg otthon is nem egyedül dolgozol otthonról hanem a párod is, vagy valami akkor nem leszel magányos, de azért sokan vannak akiknél nem ez a helyzet és igen is vágynak szocializálódni...Mondom ezt úgy hogy ha a következő munkahelyem full HO lenne, akkor annak nagyon örülnék mert a hétvégi mozin kívül soha többet nem jönnék be BP-re
Új hozzászólás Aktív témák
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest