Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
CounterBoci
üzenetére
Különleges képességű emberek ide: [link].
Ezt a témát zártam.
p -
CounterBoci
senior tag
Hátha akadnak itt ingát használók rajtam kívül. Megoszthatnánk tapasztalatainkat.
Akik nem tudják mi ez:
Egy fonálon lógó test, akár egy gyűrű pl, nem ez a lényeg. Mondok egy példát: elfelejtettem hová raktam el valamit. Kezembefogom az ingámat, megkérdem tőle merre van, és kileng abba az irányba. Vagy fekhely kiválasztására megmutatja hol jönnek a földből pozitív illetve negatív sugárzások. Saját fejlesztés, asszony őrületbe kergetése: ő gondol egy számra, és az ingámmal kibarkóbázom h mire gondolt. És csak a képzelet szab határt alkalmazásainak, legalábbis szerintem.
Szinte minden könyvesboltban kapható erről szóló könyv ha érdekel valakit.
Gyerekkoromban kivétel nélkül minden éjszaka szörnyű rémálmaim votak, míg apám meg nem ismerkedett az ingával, és rájött hogy szörnyű rossz helyen alszom. Átrendeztük a szobát, és attól a naptól kezdve soha nem volt többé. Vagy most a lábam belelóg egy ugyanilyenbe, és sokszor reggel fáj a lábam. Mágneses ágytakaró kiszűri a káros sugarakat, azt kellene vennem. És szerintem köze volt ahoz is, h 6 éves koromban olyan ritka betegséget kaptam, amivel én voltam az alső az országban.
Akkor hajrá emberek.
Aktív témák
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest