- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
janeszgol #25 üzenetére
Én sem írtam hogy rossz lenne az iPhone ezt csak te akartad belelátni az írásomba (asszonynak a hónapban fogok i15-öt venni), csak arra világítottam rá, hogy annak ellenére hogy a legerősebb telefonok, meg régen volt már térerő gate meg hasonlók, azért az alap felhasználásban bizonyos esetekben mégis jobban korlátoz szoftveresen mint egy újabb Pixel. Ami szerintem lényegesebb dolog mint elérni a legmagasabb bemcsmárkt pontokat. A térerő meg merülési probléma meg szintén nem gond a G2 óta és azóta meg már G3 is van ami mégjobb. Szóval átlendülhetnél már ezeken a Tensor-os berögzüléseiden, mert az már a rég múlt.
-
törölt tag
Hát pedig tényleg nincs gond egyikkel sem. Az egyik Fe a feleségemé, a másik az enyém volt, és az aztán kapott rendesen de sosem hagyott cserben. Nyáron 1x sem szabályozta le magát, mondjuk tűző napon nem is igazán nyomogatom napestig...azt ugyanis senki sem tudná megoldani hogy ne melegedjen fel, fizika ugyebár. De volt nyaralós és egyéb fotó videó gps stb. Az Exynos alapú Pixel meg lazán köröket vert rá térerő és adatkapcsolat terén. A Pixel 7a-n akkor is fullos a térerő amikor a Samu csak egy pöttyön van. A hőmenedzsment meg hasonlóan jó. A korábbi itt is sokak által dícsért S865-el szerelt Oneplus 8T tíz perc után leszabályzott minden téren túlmelegedés címszó alatt. Áprilisban..
Szóval az én gyakorlatban szerzett tapasztalataim mást mondanak mint amit állítasz. De biztos én nem használom úgy ahogy más...
A Xiaomi-ról nem nyilatkozom mert nem közvetlen mi használjuk (a tesómé), de nem panaszkodtak még rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest