- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Most itt OFFoljuk a topicot a játékok minősítésével, vagy mégis tarjuk magunkat az eredeti címhez??? Szerintem akkor mégis legyen ilyen jellegű, hogy: Nekem ez kéne használtan (eredeti)! -> Nekem meg van, és már nem kell, eladom ennyiért.
Erről kéne szoljon a topic, nem?
Továbbra is: érdekelne az Imperium Galactica 3 (létezik), a Haegemonia (ha magyarul van), és a Final Fantasy-k. Persze ár ajánlattal, akár mailben is. -
DrSoul
őstag
AMit én keresek: Imperium Galactica 3. Jobb, mint a 2? Szerintem az jó volt. Vélemény is érdekel. Lehet, hogy boltban is van új, de biztos nagyon drága, a használt gondolom olcsóbb... :)
A másik: Mit tudtok a Star Wars Galaxies játékról? Van már? És ez mi? Kizárólag on-line játék? Tehát otthon nem lehet játszani egyedül (SP), net nelkül, vagy akár hálózatban? Ha boltban van, biztos, hogy 10.000 fölött adják. Érdemes megvenni? Van demó, vagy meg mutatja nekem valaki? :C
Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest