- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Én még az 5.5-t használom...100% justSygateprodukt
Nincs vele baj! Mindent tud és rendesen csinál, ami elvárható egy tűzfaltól!
Amugy akkor van új verzió is? Tud vmi extrajót? Vagy ebből is norton mindent bele systemmegagigaultrapacksystem-t csináltak? - Jók a norton progik, nem szapulom őket -
phanfantom
senior tag
Hát...muszáj voltam leszedni az avast!
nagyon sajnálom...az asztali pc-n kitűnő,ott nem bántja a wlan hálókártyát, de a laptop használhatatlan...olyan szinten, hogy már megszakítja a kapcsolatot is a router és a pcmcia között...
Miután leszedtem és újraindítottam, minden tökéletes lett...így most avg virusirtót használok, ezzel működik a wlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest