-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumi86
senior tag
válasz
zsoltip #2941 üzenetére
1, : Igen annyit tehetsz a felugró ablakok ellen amit írtál. FREE verzióban teljesen nem lehet kikapcsolni az előugrókat sajnos.
2, : Teljes képernyős alkalmazásoknál(pl filmnézés teljes képernyőn,játékok) nem látod az előugró ablakokat. Frissitési előugró ablak meg már alapból nincs is jópár verzió óta
3, : Igazából meg is válaszoltad magadnak a kérdéseket.
Frissítés alatt meg már csak a programverzió értendő. Előbb írtam is hogy kivették a definiciós frissitésekről az értesitő felugrót.
Talán válaszoltam mindenre.
-
mrszitya
senior tag
válasz
zsoltip #2904 üzenetére
Szia!
1. Telepítésnél lehetőséged van az egyes szolgáltatások megválasztására. Sőt akár utólag is könnyedén módosíthatod a Vezérlőpultból / Programok eltávolítása / Avast / jobbklikk / módosítás útvonalon a telepítést.
Szóval, ha nincs szükség a levelezésre, csak vedd ki a pipát mellőle. (Fejből nem tudom pontosan, de lesz valahol egy egyéni opció a telepítési felületen).2. Összetett válasz: a kártevő akkor jelent veszélyt, ha elindítod. Amint valamilyen módon futtatsz egy fájlt a gépen, a vírusirtó rögtön ellenőrzi azt, függetlenül attól, hogy az torrent vagy emailhez csatolt dokumentum, kép vagy egy pdf az usb meghajtón. Nem volna annak értelme, hogy pl. egy milliónyi állománnyal megrakott pendrive egészét végig elemezze, minden csatlakozásnál.
Autorun a modern Windows rendszereknél már nem jelent olyan problémát, mint az XP-nél sokáig, hogy mindent elindított kérdés nélkül a csatlakozáskor, amit a pendrive indító parancsfájljába bárki/bármi beleírt.Konkrétan az Avast-ről:
A webszűrője kiváló (a letöltött fájlokat is nézi), leszámítva az adathalász weboldalak szűrését, abban nem jeleskedik. Pendrive-ra vonatkozó beállításokat én sosem szoktam módosítgatni, de nézz körül a beállításokban (fájlrendszer védelem valószínű), ha ezzel kapcsolatban paranoia van esetleg.3. Ezt csak te tudod megmondani, rendkívül szubjektív dolog a megítélése. Alapvetően (az ingyenes verziója legalábbis) nem tartozik sem a legtakarékosabb, sem a "leggépzabálóbb" vírusirtók közé. Itthoni többéves, kétmagos gépeken nálunk nincs rá panasz, de ez nem azt jelenti, hogy másoknál megfelel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest