- Redmi Note 8 és 8T
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chili7
őstag
válasz
MolnárPéter #36 üzenetére
Az utóbbi két verzióban én sem emlékszem, hogy találkoztam volna buggal.
Loretto! Köszi!
-
Loretto
veterán
Ott van a Favorites mappában, csak az
Avant beállítások / Egyéb / IE kedvencek használata az Avnat helyett
legyen bepipálva.
MolnárPéter: nekem eddig, mint korábban írtam, az akkori legfrisebbel a címkieg. nem ment (de úgyfest egyedi), ill. bizonyos videoknál dobált hibaüzentet a Vista. XP alatt semmilyen bajom nem volt vele.
-
Loretto
veterán
Aki netán valami csoda folytán használja a legújabb verziót (11.5 b21) IE7-tel, megírhatná, hogy működik-e az automatikus címkiegészítés.
-
ToBeY
nagyúr
Be lehet állítani valahogy avantba,hogy ha van egy nagyméretű kép,akkor azt lekicsinyitse hogy beleférjen a képbe?Mert az ie ezt kapásból tudja! Elég zavaró néha a nagyméretű képkenél huzigálnikel a nyilakat.
-
Chili7
őstag
Én használok egyedül avantot?
Aktuális kérdésem, hogy az avant neketek is megeszik időnként 100 000K memóriát, ezzel egyidőben ~90% cpu-t?
Alapban is 40000K -t? A Firefox mennyit ehet?
Köszi -
Chili7
őstag
Nem lehet valahogy egyenként törölni az előzményeket, mint az explorernél?
-
Agostino
addikt
Hi.
Hogyan lehet Opera könyvjelzőket megnyitni, és használni Avanttal? Át kellene alakítanom valamivé? -
Chili7
őstag
Mentett weblapokat később winyóról nem mindig jelenít meg teljesen!
A lap tartalma, vagy az AB/IE beállításaim, vagy a win beállításaimmal van a gond?
Köszi -
Chili7
őstag
Nektek nem csinál furcsa dolgokat néha az AB?
Pl: a tár.hu-n egyszerűen nem tudok képet feltölteni, vagy itt a PH!-n nem látszódtak egy ideig az elmentett ''kedvenc fórumtémáim''-at
Valószínűleg a böngésző az oka!
ZakRob: nálam működik!
[Szerkesztve] -
ZakRob
senior tag
Én is ezt a böngészőt használom, de nálam nem működik az automatikus kiegészítés, nálatok mi a helyzet?
-
Chili7
őstag
Avant brovser használatakor itt a PH!-n nem tudom elmenteni és előhívni a ''kedvenc fórum témaköreimet''. Illetve hiába mentem nem jelenik meg.
Eddig ment, sőt más gépen is megy, de az enyémen most nem.
Nem tudjátok, hogy mitől? -
ToBeY
nagyúr
Hogyan lehet átírni a keresést hogy ne Yahoo legyen a keresőmotor hanem google?
-
Chili7
őstag
Karaj ez az avant brovser! De van kérdés: a kezdőlapot meg lehet nyitni úgy, hogy új ablakban jelenjen meg?
-Nekem ez gyakran fagy AB alatt betöltéskor :[link]
A nagyobb letöltések is gyaran megszakadnak , igaz nincs letöltéskezelő!
Nálatok mi a pálya?
CHL -
ToBeY
nagyúr
Nem tudja valaki hogyan lehetne rávenni az avant browser-t hogy a Sun java-t használja,ne a ms virtual machine-t?IE alatt megy a sun java tökéletesen,de Avant alatt nem.
-
ivan23
csendes tag
Firefox alapú Avant Browser (Orca Browser).
Innen letölthető:
Bővebben: link -
simonzé
addikt
Csak egy tanács: ha tíz perc után még nem szólnak hozzá, akkor ne mérgelődj, pláne ne a negyedik hozzászólásodban, amit a tíz percbe sikerült belezsúfolni. Van ott egy MOD gomb, amivel a korábbi hozzászólásodat 5 percen belül szerkesztheted.
Próbáltam már az Avantot is, de nekem a SlimBrowser vált be legjobban. Egyébként az IE 6-hoz képest egyik sem gyorsabb, csak egy új ruhával, és sok hasznos tulajdonsággal ruházzák fel az IE6-ot. Sokkal jobbak nála. -
CWorm
aktív tag
Hali!
Már egy éve használok avant browsert és eddig semmi gond nem volt vele, tök jó meg minden.Viszont pár napja nem akar működni. Ha rákattintok a parancsikonjára, akkor azt írja, hogy
''A Windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat vagy fájlt. Lehet, hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel.''
Ha meg egyből az avant.exe-re klikkelek, akkor programfuttatási hibát ír ki. Uninstalláltam, regisztrit kipucoltam, felraktam újra, és a probléma megmaradt. Mi a gyíkom lehet ez? -
deadguy
aktív tag
Az Avant jobb vagy gyorsabb vagy megbizhatóbb mint az IE6?
-
RiFeR
tag
-
HDN01
tag
Én a firefoxon kívül még az Avant Browsert használom szerintem jó kis böngésző és néha gyorsabb mint a firefox.
-
RiFeR
tag
UP
-
RiFeR
tag
F€Ł !
-
RiFeR
tag
a Firefoxo-t nemprobaltam meg gyorsabb mint a avant ?
-
RiFeR
tag
Ezt a topciot azért nyitottam ha valakinek kérdése van bla bla bla és hogy megosszuk információinkat.. ( már aki használ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest