- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZATA
senior tag
Mostanában a 70mai app (eredeti, nem EU) nem szinkronizálja a vezetési előzményeket az A500S-sel.
Az appban lehet valami bug vagy a tracklog fájlban lehet valami gond?
Nálatok megy rendesen?
-
-
SZATA
senior tag
A500S és 70mai app 3.5.7
Nektek is kilép az app, ha a Vezetési útvonal menüpontra mentek?
Nekem 2,5 évig jó volt, de pár hete meghülyült.
-
SZATA
senior tag
Tehetek egy próbát a legfrissebb verzióval, de a tavaly nyári kiadás fw mismatch hibával nem ment fel rá. (Kínai beszerzés.)
-
SZATA
senior tag
Sziasztok!
Van egy 70mai A500S kamerám. Sajnos melegebb időben nem működik a GPS-e.
Találkoztatok már ilyennel, mi lehet az oka vagy a megoldás rá? Kuka?
-
SZATA
senior tag
válasz
kapitany69 #23132 üzenetére
Most jutott eszembe, hogy egyszer az önkiszolgáló mosóban is bekapcsolt a gőzborotvázás alatt. Viszont nálam van egy olyan is, ha a kulccsal a zsebemben közelítek az autóhoz, akkor bekapcsol a világítás.
Na, majd még próbálkozom vele.
A szerelőm csak Toyotával foglalkozik, és ha jól tudom, a fejegység környékéről vette a tápot.
-
SZATA
senior tag
válasz
kapitany69 #23124 üzenetére
Nekem egy erőteljesebb csomagtérajtó lecsapás beindítja a parking surveillance videót, ha High sensitivity-n van a beállítás.
-
SZATA
senior tag
Nálam mostanában frissült az A500S firmware-e. 1.0.10ww
Létezik, hogy levették a felbontást 1920x1440-re? RC06-tal használom.Esetleg az app nem egészen kompatibilis a új fw-rel, és ezért ajánlja fel kizárólag ezt a felbontást? A kamerán magán még nem néztem, mert most jutott eszembe, hogy eltérhet.
-
SZATA
senior tag
A WinMP4extract nálam nem működik, kivétellel leáll. A500S-sel készült felvételen használnám.
Lehet az okozza, hogy – valószínűleg – fw frissítés óta más struktúrában írja a kamera a GPSData000001 fájlt, és nem találja a progi a megfelelő bejegyzést benne? -
-
SZATA
senior tag
Mennyire típusspecifikusak ezek a hardwire kitek, használt már valaki a kamera márkájától eltérőt?
70mai A500S-hez rendeltem saját hw kitet, de gondolkodom, hogy jobb lenne egy Viofo, mert annak lehet állítani a lekapcsolási feszültségét.
-
SZATA
senior tag
válasz
kw3v865 #21853 üzenetére
A lassú wifin kívül semmi.
Azért nincs már meg, mert eladtam az autót, amiben volt, és nem akartam a kiszerelésre költeni, vagy azzal bajlódni. (Autóvillamosságis kötötte be profin.)
De ha már itt tartunk, az A500S hozza az A129 szintjét? Az optika minőségére, a képminőségre gondolok. Ugye az A500S is tudja a sebesség, GPS infó ráégetését a videóra?
-
SZATA
senior tag
Az A500s-nél milyen sebességű a wifi, mennyire gyors a klippek áttöltése telefonra?
Nem gáz, hogy csak 2,4GHz-es 802.11n-es van benne?
Volt egy Viofo A129-em, de abban az 5 GHz-es is eléggé lassú volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Léghűtés topik
- Sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest