Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZATA
senior tag
Az A500s-nél milyen sebességű a wifi, mennyire gyors a klippek áttöltése telefonra?
Nem gáz, hogy csak 2,4GHz-es 802.11n-es van benne?
Volt egy Viofo A129-em, de abban az 5 GHz-es is eléggé lassú volt.
[ Szerkesztve ]
-
SZATA
senior tag
válasz kw3v865 #21853 üzenetére
A lassú wifin kívül semmi.
Azért nincs már meg, mert eladtam az autót, amiben volt, és nem akartam a kiszerelésre költeni, vagy azzal bajlódni. (Autóvillamosságis kötötte be profin.)
De ha már itt tartunk, az A500S hozza az A129 szintjét? Az optika minőségére, a képminőségre gondolok. Ugye az A500S is tudja a sebesség, GPS infó ráégetését a videóra?
[ Szerkesztve ]
-
SZATA
senior tag
Mennyire típusspecifikusak ezek a hardwire kitek, használt már valaki a kamera márkájától eltérőt?
70mai A500S-hez rendeltem saját hw kitet, de gondolkodom, hogy jobb lenne egy Viofo, mert annak lehet állítani a lekapcsolási feszültségét.
-
-
SZATA
senior tag
A WinMP4extract nálam nem működik, kivétellel leáll. A500S-sel készült felvételen használnám.
Lehet az okozza, hogy – valószínűleg – fw frissítés óta más struktúrában írja a kamera a GPSData000001 fájlt, és nem találja a progi a megfelelő bejegyzést benne? -
SZATA
senior tag
Nálam mostanában frissült az A500S firmware-e. 1.0.10ww
Létezik, hogy levették a felbontást 1920x1440-re? RC06-tal használom.Esetleg az app nem egészen kompatibilis a új fw-rel, és ezért ajánlja fel kizárólag ezt a felbontást? A kamerán magán még nem néztem, mert most jutott eszembe, hogy eltérhet.
-
SZATA
senior tag
válasz kapitany69 #23124 üzenetére
Nekem egy erőteljesebb csomagtérajtó lecsapás beindítja a parking surveillance videót, ha High sensitivity-n van a beállítás.
-
SZATA
senior tag
válasz kapitany69 #23132 üzenetére
Most jutott eszembe, hogy egyszer az önkiszolgáló mosóban is bekapcsolt a gőzborotvázás alatt. Viszont nálam van egy olyan is, ha a kulccsal a zsebemben közelítek az autóhoz, akkor bekapcsol a világítás.
Na, majd még próbálkozom vele.
A szerelőm csak Toyotával foglalkozik, és ha jól tudom, a fejegység környékéről vette a tápot.
[ Szerkesztve ]
-
SZATA
senior tag
Sziasztok!
Van egy 70mai A500S kamerám. Sajnos melegebb időben nem működik a GPS-e.
Találkoztatok már ilyennel, mi lehet az oka vagy a megoldás rá? Kuka?
-
SZATA
senior tag
Tehetek egy próbát a legfrissebb verzióval, de a tavaly nyári kiadás fw mismatch hibával nem ment fel rá. (Kínai beszerzés.)
-
SZATA
senior tag
A500S és 70mai app 3.5.7
Nektek is kilép az app, ha a Vezetési útvonal menüpontra mentek?
Nekem 2,5 évig jó volt, de pár hete meghülyült.
-
-
SZATA
senior tag
Mostanában a 70mai app (eredeti, nem EU) nem szinkronizálja a vezetési előzményeket az A500S-sel.
Az appban lehet valami bug vagy a tracklog fájlban lehet valami gond?
Nálatok megy rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Samsung - Space monitor - LS27R750 - 2K 2560x1440 QHD - asztalra csavarozható - VA panel - HDMI
- Stellar Blade
- iPhone 13 RED 128GB független
- I5-ös fél konfiguráció eladó ( INTEL 1 TB M2. SSD , MSI KRAIT GAMING alaplap , I 6500 processzor )
- HP ProDesk 600 G3 Tiny / Mini PC - Core i5 6500T /8GB ram/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest