- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi1971
csendes tag
A Totalcar tesztjén felbuzdulva vettem egy Xiaomi 70mai Dash Cam Pro Plus A500S kamerát.
Már a memóriakártyával is meggyűlt a bajom, van néhány itthon de csak eggyel működik a Fat32-re formázott kártyával nem csak az NTFS-re. A gond igazából a telefonnal történő párosítás, mivel ez nem sikerült. Elindítom az appot (70mai) kiválasztom a kamerát ((70mai Dash Cam Pro Plus+) A kamerán bekapcsoltam a hotspotot, az Iphone 11-en kiválasztom a wifi hálózatot (70mai_Pro_Plus+_310d) a jelszó beírását követően a telefon csatlakozik a hálózathoz de az appban nem látszik. A telefonon próbáltam a privát címet ki bekapcsolni, átállítottam alacsony forgalmú módra is de egyik variációban sem csatlakozik az apphoz.
Van erre valakinek megoldása, javaslata? Sok bejegyzést visszaolvastam másnak is vannak csatlakozási problémái de megoldást nem találtam. Szúrok be néhány fényképet is:Más is szeretné két autóban használni azoknak egy kis segítség. Rendeltem egy ilyen tapadókorongos tartót, kifejezetten ehhez a modellhez: https://www.ebay.com/itm/193675252537
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali fotós kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Padavan firmware
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Politika
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest