-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
válasz
tomi5244 #6672 üzenetére
Sziasztok, a napokban elvittem szervízbe a 2200-as Philips gépem, mert már a tejhabosító része is bekrepált. Továbbá a kávémennyiség problémája még mindig fennállt. Forróvíz szelepet és vízmennyiség érzékelőt cseréltek.
Gondoltam teszek egy próbát. Ugyanazon mennyiségre állítva a gépet a kávé erősség növelésével ugyan úgy kevesebb kávét ad, ami a kép jobb csészéjében látszik is.
Létezik, hogy a kávé erősség növelésével már nem tud átpréselni annyi vizet? Pedig kettes erősségen volt, a hármast nem is próbáltam, annyi kávét nem akartam elhasználni "feleslegesen"
Segafredo és Costa kávékat használunk
-
maross
nagyúr
válasz
tomi5244 #6672 üzenetére
Nem lehet a kave allaga / orlo finomsag beallitasa miatt? Emlekeim szerint a philipsemnel eleg jelentos kulonbseg volt a kiadott presszo mennyisegeben durva/finomra orolt kave esetén. Valamint kavetol is erosen fuggott, hogy mennyire nehezen tudta atpreselni a vizet a gep.
-
n00n
őstag
válasz
tomi5244 #2721 üzenetére
Több módon is lehet kuponhoz jutni, én 25 litert tankoltam és akkor kaptam. De ahogy látom több dolgot is lehet kaparni, nem csak 40%-os philips kedvezményt. Én pont most rendeltem meg az EP5064-est.
De itt mondjuk 80 ezer a kedvezmény, nem annyi az ára. Szóval lehet nem erre gondolt a fórumtárs, bár meglepne, ha lenne még másik shelles kupon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam Deck
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ubuntu Linux
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Ninebot e2 plus garanciával
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest