- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
energomatt
őstag
válasz
DrojDtroll #75 üzenetére
Értelemszerűen nem lehet ugyanazokkal a kiegészítő karakterekkel kétfélét definiálni úgy, hogy az egyiknél kettő van belőle a másiknál meg 3, mert a második leütésekor már értelmezi a váltást.
-
energomatt
őstag
válasz
DrojDtroll #73 üzenetére
:*:o,,::ő
:*:o..::óCsak most jutottam hozzá, hogy megnézzem. Egyszerűség kedvéért két pont és két vessző hozzáadásával próbáltam ki.
-
energomatt
őstag
válasz
DrojDtroll #71 üzenetére
Igen, már emlékszem, használtam is valamikor. Persze a help-ben mindent meg lehet találni, de egy ilyen kisebb programot is munkaigényes megírni, főleg, ha valaki nem napi szinten használja a programírást.
-
energomatt
őstag
Miután nálad, a te beállításaiddal jelennek meg ezek az ablakok, csak arra az esetre lehet a programot illeszteni, tehát neked kellene ezt megírni, de ez alapfokú ismeretek és gyakorlat hiányában ez elég nehezen fog menni.
A sablonos megoldása ez lenne:
Az adott ablak aktívvá tétele,
Az egérpozíció meghatározott helyre mozgatása, majd klikkelés.
Majd újabb ablak és így tovább.
Csak akkor van értelme, ha meg akarod ismerni az AHK-t. -
energomatt
őstag
Le kell kérdezni az aktuális ablaknevet azt egy változóba betenni és azután arra lehet hivatkozni.
A böngésző vagy más ablakok ahk_class nevét érdemes használni, az nem változik.
Az AHK helpben ezeknek mind utánanézhetsz. Tény, hogy egy ilyen egyszerűbb program megírásához is elég sokat kell tanulni. De csak akkor érdemes egy ilyet megírni ha kicsit komolyabban és később is akarsz ezzel foglalkozni. -
energomatt
őstag
De itt a séma hozzá:
Időmérő ciklus
Winactivate, ablaknév A
Winwait, ablaknév Abillentyűparancs
Winactivate, ablaknév B
Vagyis az "A" ablakban futó program, amiben vére kell hajtani a billentyű parancsot.
-
-
energomatt
őstag
-
energomatt
őstag
Na igen. Két dolog van ami inspirálhat. Első helyen a feladat, amit meg kell oldani. Lásd Adik esetete. Ezen kívül a tanulás, lásd, szinte mindenki más esete, aki itt nem szólt hozzá. :-) Néhány feladatra készítettem már kisebb programot, de most még elsősorban rutinokat hozok létre és elemzek. Egyrészt, hogy tanuljak belőle, msárészt, hogy azokat később felhasználjam.
-
energomatt
őstag
válasz
DrojDtroll #23 üzenetére
Az itt látható aktivitást is figyelembe véve, ez így nulla esélyes.
-
energomatt
őstag
válasz
DrojDtroll #21 üzenetére
Ez egy Windows alatt működő programnyelv, bármire programozható. Mindenki másra használhatja, amire szüksége van, arra kell kódot írnia.
-
energomatt
őstag
válasz
DrojDtroll #19 üzenetére
Alapvetően még csak tanulom, de használtam már konkrét feladatra is egy fordítási munkában. Szerintem bonyolult programozási feladatokra is alkalmas.
-
energomatt
őstag
válasz
DrojDtroll #17 üzenetére
Igen, fogjuk rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest