Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
energomatt
üzenetére
Igazából én pont a fordítottját akarom elérni, mert a távirányítón annyira szerencsétlen helyen van a kikapcsoló gomb, hogy a play/paus gomb helyett előfordult már párszor hogy sötétben a kikapcsoló gombot nyomtam meg.
Gondolom belátod, hogy elég idegesítő dolog, ha meg akarok állítani a filmet egy kicsit, és lekapcsolod az egész gépet.
Tehát Power gomb van a távirányítón, ezt a gombot szeretném az autohotkey segítségével egy másik gombra át állítani.
Röviden ennyi.Hosszabban már kifejtettem, van a média lejátszó programom, a "kodi" ott van arra lehetőség, hogy a billentyűzetről egy tetszőlegesen kiválasztott gombra be tudok állítani körülbelül akármilyen eseményt.
Meg külön konfigurálható, hogy az adott gomb mit csináljon egy adott menüpont alatt.
Példa: Teljes képernyős videónál a csatorna váltó gombok felfelé nyomásakor, feliratot váltogat, lefelé nyomáskor pedig hangsávot vált a videón. Ezek a gombok minden egyéb más helyen pedig az eredeti funkciójukat látják el.
A gond mit korábban is írtam, azzal van, hogy a távirányítón található "power" gombot a kodi nem tudja kezelni, mert a windows rögtön egy leállítással válaszol a gomb megnyomására.
Ezért szeretném azt beállítani, hogy a távirányító "power" gombjának megnyomásakor valami karakter leütést érzékeljen a windows, aztán ezt a "kodin" belül simán be tudom konfigurálni hogy mikor mi történjen ilyenkor.Egyébként a hangerő gomb nyomkodására is a windows reagál alapból, de pár hozzászólással fentebb leírtam, hogy ezeket a funkciókat meg változtattam az autohotkey-el, ugyan ezt szeretném elérni a power gombbal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest