-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
wierra
senior tag
válasz
paprika #7678 üzenetére
Sokba...vagy nem tudom, nem sokba
. Ez nyilván viszonyítás kérdése.
Voltaképpen a kompi és az erőlködő kivételével a többi apróság (panel, rezgéscsillapítás, munkadíj, kábelek stb.) pár ezres tételekből áll össze majdnem 6 számjegyűvé.
Szóval nem megfizethetetlen szerintem, csak spórolni kell rá. -
wierra
senior tag
-
wierra
senior tag
-
wierra
senior tag
Az idő eldöntötte helyettem (mivel nincs nagyon időm keresgélni)
:
Hollywood Excursion HXA45 erősítőt választottam a
HXA 6 comp szetthezRemélem, október elején bekerül majd a szekérbe a cucmák, már nagyon várom (meg az is idegesít, hogy a fej már vagy 1,5 hónapja itt porosodik a polcon
).
-
wierra
senior tag
Lenne itt egy félig off kérdés is; van nekem egy Jazz J9940 házimozi szettem, aminek ládába integrált erősítője van. Ez sajnos búg alapjáraton. Van-e erre a problémára valamiféle megoldás, vagy senem?
Mellesleg nagyon fasza mélye van, nem puffog, de az ablakok rendesen rezonálnak, igazi "szomszédkedvence".
-
wierra
senior tag
Hi!
Ismét megpróbálok zavart kelteni az Erőben.
Használt (a komponens szetthez való) erősítő beszerzése a jelenlegi projekt, ebben kérem segítségetek.
Eddigi setup: Alpine 9887, Element Comp6 vagy Hollywood HX6 Comp. Beépítés során a subláda csak elő lenne készítve (erősítő és láda csak később kerülne beszerzésre).
- Vannak ajánlott/nem ajánlott márkák/típusok?
- Mire érdemes igazán odafigyelni?
- ~25k HUF lélektani határig (efelett már nem igazán lenne logikus választás a használt, hiszen újból Hollywood HXA 45 lett ajánlva, az meg ~35k körül megáll)Köszi a helpet!
-
wierra
senior tag
Alpine 9887R, elvileg aktívra van tervezve a renccer. És minél olcsóbban
Amit kaptam ajánlatot, abban a kellékanyagok, beépítés, ajtópanel etc. szumma 100k magassága, mivel nincs viszonyítási alapom, így nem érzem, hogy ez fajlagosan sok vagy kevés. (Feltételezve azt, hogy a kellékanyagok is minőségi cuccok). -
wierra
senior tag
Hali!
Ezeket ajánlotta egy ótóhifis kolléga:
- uDimension Element comp 6
- Hollywood HX 6 Comp- Hollywood HXA 45 erölködő
Vélemény-tapasztalat?
-
wierra
senior tag
Tisztelt Urak!
Tudásotokra és tapasztalatotokra van szükségem. Orbano mester okított pár dologban már, a zautóhifivel kapcsolatosan. Mégis tanácsotokat kérném több fej több ötlet címén. Meghát nem is akarom újra feltalálnia a spanyolviasztot
.
A helyzet: adott egy '99 sedan Civic, amiben gyári (avagy első forgalomba helyezéssel egyidős) Pio KEH-P3700R fej van, 6-os CD tárral, gyári méretű (13cm?) első, valamint kalaptartó zajszóróval.Ami biztos, az az Orbinál meghallgatott uDimension Jr. komponens szett, a többi alkatrész kérdéses.
Fej tekintetében: hátsó USB kapu, 3 pár RCA preout, iPod támogatás kell, max. 50 000,- HUF-ot szánnék rá. Alpine, Kenwood, Pio márkákra gondoltam, akár használt cuccok is.
A többiről (erősítő, kábelezés stb.) lövésem sincs. Jellemzően elektronikus zenét szoktam volt hallgatni.Akár bármiről is meggyőzhető vagyok, talán még egy kedvezőbb ár/érték arányú komp. szettről is.
Várom a további kérdéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- XPEnology
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest