- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
McSzaby #54614 üzenetére
Valami android rendszert futtató fejegységet nézz akkor! Ezekből az Ebay-en elég sok van. Arra olyat teszel amilyet akarsz.
Szerintem a "hekkelés" itt is tiltott téma. - De mint írtam android rendszerű hifi, és arra azt teszel amit akarsz...és ismersz. A telepítés metódusát is.
-
embe
nagyúr
válasz
Skillet #54610 üzenetére
Igen kerestem én is. Amit találtam, ott is mintha + jel lenne a rózsaszín kábelhez írva. Csak van belőlük vagy 3.
Nem az enyém a cucc, most elvitték, mert nyaralni mennek vele. De ha visszakerül, akkor belevágok.
De több helyen írnak arról, hogy a tolató lámpa pozitív kábeléről kapja a monitor/fejegység a kapcsoló jelet.
Így valszeg így lesz......Amikor még nagyon autóhifiztem..tízenvalahány éve... akkor még nem voltak képben a tolató kamerák.
-
embe
nagyúr
Hali!
Tolatókamera bekötéssel nincs valaki képben?
Az lenne a kérdésem, hogy a fejegység rózsaszín kábelére, ami kamera vezérlésére szolgál ( ha jól sejtem ) , a tolatólámpa + 12V-os jelét kell kötni?
Mielőtt kipróbálom, azért várok egy megerősítést. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Pár hete vett az unokatesóm egy AKAI CAT-7780 multimédia fejegységet, illetve most hozzá egy tolató kamerát.
A megtisztelő feladat nekem jutott, hogy beszerelhessem.A kamerának van ugye egy videó kimenete, a szokásos sárga RCA aljzat. Ezenkívül van egy két eres kábel csatlakoztatva, amit a leírás szerint a tolató lámpa vezetékeihez kell csatlakoztatni.
Egyelőre adtam neki fix 12V-ot, és ha a videókábelt a fejegység videó bemenetére kötöm, akkor van kép.
De ha az R-Cam-ra kötöm, nem történik semmi. Gondolom kellene valami jel, amire a fejegység bekapcsol, vagyis átkapcsol a kamerára.
Találtam egy rózsaszín "Back car Control" jelölésű kábelt.Illetve egy másik rózsaszín kábelt "FCCD" jelölésűt.Ezeket hová kell kötni? Valszeg ez a "back car control" lehet a titok nyitja. Vagy ez tolatóradar lenne? -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Az unokatesóm szeretne valami 2DIN méretű autórádiót, amihez tolatókamerát tudna kötni.
Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Házi erősítő építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest