- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.gyula1983
tag
Üdv.
Fejegységre szeretnék aktív mélyládát rákötni. Van SUB kimenet (vékony vezetékkel jön ki a fejegységből, árnyékolás nélkül szerintem).
A mélyládán [MACROM M-SW680] van SUB és Stereo bemenet is.
Milyen olcsó kábelt ajánlanátok hozzá (5m)? Sima RCA-RCA, vagy RCA-2RCA Y vagy 2RCA-2RCA kábelt?
Én ezek közül választanék, nem tudom melyik a megfelelő nekem, szerintem az utolsó olcsó is, vagy ajánlanátok mást? Köszi[RCA-RCA] vagy [RCA-2RCA Y] vagy [2RCA-2RCA]
-
b.gyula1983
tag
Sziasztok,
van egy aktív mélysugárzóm, Macrom M-SW 680. A fejegységgel szeretném összekötni (2Din érintős androidos 4x50W max iFrego valami kínai). Milyen kábelt ajánlanátok?
Köszönöm a válaszokat. -
b.gyula1983
tag
válasz
Gyumadár #72236 üzenetére
Ezek szerint, ha van egy 5000Ft-os SAL meg az említett Hertz, mindkettő 165-ös normál méret, van az a környezet, ahol a SAL erőteljesebben, szebben jobban szól???
Így ez nekem nem világos. Akkor vagy a gyári vagy semmi, mert annál jobbat úgy se tudok bele tenni, mert annak nem jó a környezet.
-
b.gyula1983
tag
válasz
Gyumadár #72233 üzenetére
Nyilván elfogadtam. Az instrukciók alapján (alacsony FS érték) találtam még pár alternatívát (amik paraméterek szerint jobbak az ajánlott Focal-nál), amiből szeretném a legjobbat választani. A legnagyobb érzékenységűt. Erre a kérdésre várom még a választ. Aztán megköszönöm és rendelem is.
Nem szeretnék úgy járni, hogy veszek valamit sok pénzért, aztán majd jövök panaszkodni, "a gyári jobban szólt". -
b.gyula1983
tag
válasz
Czimby #72211 üzenetére
[Hertz C165L]
24ezer ingyen postával, 1 utas
FS értéke 60Hz[SB Acoustics SB17CAC35-8]
23,3ezer
FS értéke 28Hz, 1 utas[KICX STC-6.2]
18,5ezer
FS értéke 65Hz, 2 utas[Crunch GTI-6.2c]
20ezer
FS értéke ? Hz, 2 utas[Hertz DSK 165.3]
23 ezer
FS értéke 67Hz, 2 utas[KICX ICQ 6.2]
24,6ezer
FS értéke 60Hz, 2 utasEzekről mi a véleményetek? Vagy ez a Focal jobb ár/érték?
-
b.gyula1983
tag
Üdv!
Van egy Skoda Roomsterem, 2008-as. Gyárilag van benne elől 2db mélyközép (40W, 165mm) és 2db magas. Hátsó ajtókban csak magas van, de megvan a hely a mélyközepeknek is.
Az elsőket betenném hátra, és szeretnék a helyükre valami hasonló vagy jobb minőséget tenni. Lehet kell majd kiemelő keret is, mert a gyárinak olyan a kialakítása.Az autóban egy kínai 4x50W 2DIN-es androidos érintős egység van (4Gb ram, 32 Gb Rom). (200 euro körül volt ebay-en)
Milyen árban kapni a gyárihoz hasonló minőséget? Érdemes-e többet költenem egy jobb hangszóróra?
Bontott gyárit akartak adni kiszállítással 13ezerért, egy párt. Szóval ez a kiindulási összeg. Maximum 25ezret szánnék rá, de csak ha sokkal jobb lesz a gyárinál.
Vegyes zenét hallgatok, szeretem ha van azért basszus.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Gumi és felni topik
- Star Trek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest