-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert087
csendes tag
válasz
gtamate2 #30824 üzenetére
Nem lenne rossz ötlet, csak az a gond, hogy minden sub-nak megvan , hogy mekkora láda szükségeltetik hozzá, így kicsit necces, max 10" ig el lehetne menni szerintem. Mozizni nem tudom, nem próbáltam még, de tuti szólna azért.
shteer Nem 8 ohmos
[Xpro2060] -
norbert087
csendes tag
válasz
kavics325i #30817 üzenetére
Köszönöm a válaszaidat, így már világos, hogy mit akarsz mondani, de célszerűbb lett volna elsőnek leírni ezt. Egy próba ládát csinálok neki csak, kárpitozás nélkül természetesen, van itthon megfelelő szerszám és lap hozzá, ennyit megér a dolog. Aztán ha nem jó, vagy nem szól úgy ahogy kéne, úgy is tovább adom kb. ennyi a történet.
gtamate2 Kösz mindent, ha építek hozzá ládát, az se kerülne többe 2ezernél szóval 3+2=5e. kb a hangszóró is ennyit ér, már akinek.
Ez olyan kísérletezgetés, a meglévő cuccokból alkotni, barkácsolni valamit. Tudom, hogy csak bizonyos szintig jó a csináld magad módszer.
-
norbert087
csendes tag
válasz
kavics325i #30813 üzenetére
Ok akkor ha ez neked szar, mutass olcsón jót, mert gondolom ilyen nem létezik. Egyébként 3ezret szerintem megért így használtan, bukni nem fogok rajta ha mégis el akarom adni.
-
norbert087
csendes tag
válasz
opeter70 #30811 üzenetére
Értem, akkor marad a reflexes megoldás, egyébként itt néztem: [duett.hu] és a KAH 303 csővel aminek az átmérője 66mm-es.
-
norbert087
csendes tag
válasz
opeter70 #30804 üzenetére
Köszönöm a válaszod, csak kíváncsi voltam, elvégre egy kis subról van szó, ráadásképpen kicsit érzéketlen is, qts érték alapján necces a reflex láda, tehát zárt -ba lenne a legjobb. De megnéztem reflexben is kb. 30 literes láda kéne 15cm hosszúságú reflexcsővel, ami ~ 40hz -re hangolná. Végül is mindegy, ha nem válik be megy a vaterára. SAL tervek meg házimozi és pro audio kategória.
PiciPeti Nem igazán vagy SAL rajongó ahogy elnézem.
A hozzászólásod második felével egyetértek, csak ahhoz már pénz is kéne.
-
norbert087
csendes tag
válasz
kavics325i #30801 üzenetére
Nem értem mi a bajod, és miért dobjak ki egy 8ezer Ft értékű mélynyomót ? Rossz helyre jöttem netán a kérdéssel
-
norbert087
csendes tag
Sziasztok
Van nekem egy 8" -os sal xpro mély sugárzóm, tudnátok valami jó ládatervet hozzá ?
Kb. 20-25 literes zárt dobozt gondoltam ki, de nem tudom mennyire lenne megfelelő hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest