- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
Jó lett a Blaupunkt fejegység
Illetve már jól van bekötve,tényleg a gyári kijelző szálát kellett megszakítani/elcsípni.A gyártott kábelem is jól működik,lezsugorcsöveztem a forrasztásokat meg biztos ami biztos betekertem 1KV-os szigetelővel...
Pontos leírást nem találtam,de lóg a fejegység hátuljából 3 vezeték kormányvezérlésnek,de ha minden igaz csak direkt ehhez a rádióhoz való kormányvezérlővel működik.Szóval marad így
Köszönöm mindenkinek a segítséget! -
gerisz23
őstag
válasz
KriszXJR #46185 üzenetére
Pont gyári rajzot nem találtam,csak az a gyanúm hogy a gyári kijelző kivezetést nem kell bekötni (6-os számú pin az ISO csatlakozóban színt nem tudok írni majd esetleg este ha tudok netezni beírom).
Kiléptem autósboltba munkahelyemről,vettem csatlakozókat,össze is raktam,este kipróbálom.Más nem okozhatja a Km óra hibáját csak hogy a fejegységnél azt a pint nem szabad bekötni,a többire szükség van.Valahogy közös ponton van a Km óra és a gyári kijelző az autóban.
És nem,néha én se tudom követni magam -
gerisz23
őstag
válasz
opeter70 #46169 üzenetére
Igen.Konkréten.Az antenna erősítő vezetéke volt.Kivettem a rádiót most működik a Km óra.Összefüggésben lehet a gyári kijelző megvilágítás körével a Km órának?
AMúgy nem telefonos bemondás volt,ott voltam a hifisnél,megnézte a csatlakozót az alapján mondta mit csináljak.Azt a szálat összeforrasztom.Bocsánat ha közbe nehéz kiigazodni rajtam:S
-
gerisz23
őstag
Majd megpróbálom,hívtam egy autóhifist,ő leírta hogy mit kell cserélnem,illetve elcsípnem még a múlt héten.Most már mást mondott a telefonba-szóval vszleg hozzá nem fogok menni....Nem találtam leírást hogy melyik kivezetés mi a corsa csatiján, a fejegységé megvan.Ha valaki tud leírást azt megköszönném
-
gerisz23
őstag
HELP!
Bekötööttem a Blaupunkt fejegységet, arádió szól,még a tápokat kell felcserélnem,viszont nem megy a km-óra,fordulatszámmérő működik,csak az nem.Valami ötlet? -
gerisz23
őstag
válasz
Daywalker #46158 üzenetére
Sajnos nem csereberélhető,az egyik kábel vékonyabb mint a másik ezért sem akarom forrasztani.
Holnap hozok karctűt,meg műszerész csavarhúzókat,ha lesz időm meg türelmem vhogy átcserélem,csak látni s nagyon láttam már délután lámpa nélkül,nem tudom hol vannak a fülek.Sok csatlakozót szedtem szét,raktam már össze csak nem autósakat,hanem CNC gépekét,csak elfelejtettem segédeszközöket hazahozni.
A fordítós ISO csati még szóba jöhetne,csak nem akarok egy 1500 Ft-os vacakot megrendelni még netről.Legalább arra rájöttem-illetve lehet hogy az az oka-hogy miért dadog néha indulásnál a gép.A pozitív akkusarun megvan szabva a csavar,a lélek tartotta bilincset...
-
gerisz23
őstag
SZiasztok!Megjött a Blaupunkt rádióm,átkellene cserélnem a +12 V-ot meg a gyújtás kapcsoló vezetékét.
Z ISO.-s csatinál hogy tudom kiszedni a pineket,merre keressem a füleket amik bentfogják?Nem akarom széttrancsírozni az egészet,meg toldozgatni se.Amúgy szépen szól a cuccA többi dolog stimmel a csatinál ha minden igaz,csak a Telefonos vevő vezetékét (2-es) kellett elvágnom,mert folyamatosan telefon módot dobott a rádió.
Még egy dolog,van a fejegységen kimenet ami kormányvezérlés bekötésére szolgál.Csak kíváncsiságból,be lehetne kötni arra a corsám valamelyik kormány gombját?
-
gerisz23
őstag
Blaupunkt tényleg nagyon gagyi lett?
-
-
gerisz23
őstag
Nah úgy döntöttem inkább rendelek fejegységet,addig is keresek valami leírást a gyári rádióhoz,amit kiszedtem megnézni mi a helyzet odabent.Vszleg az előző tulaj rakatott msáik rádiót a gépbe,és kivette mielőtt eladta az autót.Valahonann verbűváltak bele egy gyári rádiót,de keret sincs alatta,egy darab hungarocellel van feltámasztva hogy viszonlyag jól álljon.A fülek se sokmindent tartanak.
Körülnézek emagnál hátha lesz valami jóféle nemtúl drágán -
gerisz23
őstag
Amúgy ha hyundai nem,akkor mit ajánlanátok?Úgy 15-20 ezret szánok rá,még keretet is vennem kell,hogy a 2 Dinből 1 legyen.
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!C-s corsába cserélnék rádiót,a gyárit CD-sre.Mennyire bonyolult működésre bírni utána a multikormányt?(nem mintha sokat használnám,de ha már van...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest