Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zyrius

aktív tag

válasz conan77 #10675 üzenetére

Az 50 és 61 között elsőre a következő különbségeket látom.

Sima előlapi CD nyílás / előlap mögötti nyílás (billenős, én ilyet szeretnék, soha nem fogok lemezt használni ne legyen ott az a nyílás :) )
    USB bemenet az előlapon / USB bemenet hátul (majd kesztyűtartóba vezetem a korábbi fejegységem is ilyen volt és esztétikailag jobb szerintem ha nem villog egy batár pen drive a műszerfal közepén :P )
    kijelző 2 soros / kijelző 5 soros

Hát igazából ennyit vettem észre, amúgy ez a típus is jónak tűnik (eddig nem is láttam ezt :) ), és 15-el olcsóbb a 61 mondjuk jobban beleillik a műszerfalba és tudom, hogy talán ez kell, hogy az utolsó szempont legyen de nálam sajnos a fejegységek egy meghatározó része kiesik a külalak miatt. Sajnos a mostani autók belseje úgy néz ki, mint egy játék űrhajó ...és ha jól látom ehhez tervezik a fejeseket is. Persze a full high end kategóriában tolják azt a minimal stílust amit kedvelek, de hát 100+ pénzt nem szeretnék kiadni rá :)

• Zyrius

aktív tag

válasz Peti66 #10620 üzenetére

Köszi a válaszokat mindenkinek! :R

Közben azt hiszem megtaláltam a megfelelő fejegységet, ami viszonylag megfizethető áron van : http://www.arukereso.hu/fejegyseg-c3617/kenwood/kdc-bt61u-p46462334/
    illetve behatároltam egy 30-ezres keretet az első hangszóró szettre.

Légyszi véleményezzétek a fejest illetve ajánljatok valami hangszóró szettet előre 30k huf-ig, ami bele illik a rendszerbe.

köszi!! :))

• Zyrius

aktív tag

Sziasztok!

Most vettem "új" autót és szeretnék bele zenét pakolni.
    Egy 2000-es kiadású A4 avantról van szó.

A korábbi autóból kivettem az erősítőt http://www.bluespot.co.uk/car-audio.aspx/tha1400-amplifier és a mélyládát http://alkupiac.hu/termekek/16532_blaupunkt-vb-300-garis.
    Ehhez tartozott még egy velocity 13centis hangszóró + csipogó + hangváltó és egy szintén blaupunkt fejegység. A hangszórókat a kocsiban hagytam a fejegységet meg eladtam.

Szóval szeretnék venni egy fejegységet, fontos, hogy fekete legyen piros legyen a led világítás vagy be lehessen állítani pirosra, legyen usb mp3 funkciója és matrix kijelzője (asszem igy hivják) szóval ne nyolcasokból meg benne egy X-ből rakja ki a szám címeket, hanem rendesen ahogy kell :). Mp4 navigáció CD stb nem lényeg. A gyári zene ami most a kocsiban van ha minden igaz 4 13 centis hangszóróból és 4 csipogóból áll amik az ajtóba vannak építve, illetve van egy gyári mélynyomó hátul. Összességében nem szól annyira szarul, de a fenti korábbi cucchoz képest összehasonlíthatatlanul gyenge.

Szóval kellene egy fejegység és hangszóró készlet, fontos, hogy méretre azonos legyen a gyárival az ár igazából mindegy a minőség a lényeg illetve kábelek, de azokból láttam már itt 1-2 tippet az elmúlt 300 hozzászólásban, amit végig olvastam :)
    Azon gondolkozom még, hogy érdemes e hátra az ajtóba is berakni hangszórókat, vagy elég csak előre berakni egy minőségi set-et.

Van olyan adatbázis, ahol a gyári hangszorók méretét meg lehetne nézni? Vagy inkább keressek az autóhoz egy leírást és bogarásszam ki belőle?

Előre is köszi a válaszokat! :)

Új hozzászólás Aktív témák