- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Side_
aktív tag
Akkor a már említett modellek jók, illetve bármelyik!!! jó lehet, amihez van távirányító.
Max annyit kell tenned, hogy a benne lévő infra-ledet kivetetékeled oda, ahol a fej lesz, h rálásson, a távirányítóját pedig ízlésesen beépíted vaalahova.
Bár ezzel a megoldással a CDcsere nem a legjobb dolog- esetleg ha szerzel egy tárat is.
Tényleg nincs hely a kesztyűtartóban, vagy a környékén? (Nincs egy ''egészalakos'' műszerfalképed? Amin több látszik, mint az előzőn?) -
Kowa
tag
hmmm érdekes egy helyzet valami megoldás tuti van rá talán márkakereskedésbe kéne érdeklödni . Kell hogy legyen valami keret hozzá ami esetleg rövidebb és akkor a gyári rádiót ki lehet szedni majd ott marad 1 DIN méretű hely . Dejo hogy én anno olyan kocsit vettem amiböl kivolt szedve a rádió pontosabban az elsö tulaja nem kérte bele a gyári rádiót.
-
Kowa
tag
sztereo jack böl tudsz csinálni 1 pár RCA s csatlakozot. A dolog abban lesz problémás hogy a kis mp3 lejátszó kimenete egy erösitett kimenet. imho túl fogja vezérlni az erösitöt ezért a bemeneti érzékenységét totál vissza kell tekerned. Amugy szerintem torzulni fog . Egy MP3 rádió RCA kimeneten csak egy erösitetlen jel jön amit az erölködö erösit fel. Szóval szerintem
nem érdemes vele foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Contra: Operation Galuga teszt
- Háztartási gépek
- Cpu?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest