- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
forceberg #4999 üzenetére
igen így valóban pazarlás a reflex. bár azért számold hozzá, hogy gyengülni fog a basszusod a kicsinyítéssel. viszont ha elégedett vagy vele, el ne add, főleg ne oválért
Próbáld meg első körben, hogy csak befalazod beül a ládát, és ha elégedett vagy a hangjával, akkor kell levágni a fölösleges részt. ha meg nem jó, akkor vissza tudod alakítani, eladni, és nézni valami mást, ami passzol a kis méretű ládába. -
ArmanD.
őstag
válasz
forceberg #4993 üzenetére
Felesleges oválokat erősitőről hajtani sajnos nem tudják majd pótolni a láda tulajdonságait amit hiányolni fogsz inkább keress egy helytakarékos ládát még mindig szebben szólna ládával a rendszered mintha beiktatnál 2 ovált a kalapszartartóba
csak tönkreteszi a hangképet elöl
-
fero02
nagyúr
válasz
forceberg #1537 üzenetére
Igen.
Bár ez sem törvényszerű, h tönkremegy. Nekem vagy tizenpáréves asztali erősítőm, és ilyen megoldású a hangerő szabályzója. Semmi probléma nincs vele. Kopp-kopp
Régen volt a Kenwoodnak (nem biztos, h csak nekik) egy olyan megoldása, h be lehetett nyomni a hangerő gombot, így közel egy síkba került a magnó előlapjával. Ezzel a nagy oldalirányú kitérések kb meg is szűntek...de hát a vandalizmus határtalan.
-
gabx76
senior tag
-
-
-
gabx76
senior tag
válasz
forceberg #859 üzenetére
A hangfal heklye megvan az ajtóban, csak ki kell vágni a kárpitot.
A mostani szett nem gyári. Gyárilag csak elől, a műszerfalon volt kettő gagyi. Azok helyett
került be az Alpine, illetve hátra, szintén a gyárilag kialakított helyre a 2 13-as. (úgy szerelték be műhelyben, fogalmam sem volt a két hangfal tudásáról, csak annyit tudtam, hogy Alpine-ok) -
gabx76
senior tag
válasz
forceberg #860 üzenetére
Nem titok, persze. Egy 5 ajtós R19.
Köszi a segítséget.
Az MMben vannak SAL cuccok: [link] Ezekhez 40Hz-et írtek. Lehet ez?
Megnéztem, az elsőknek 55Hz, a hátsóknak 70!Hz az alsó határ a papír szerint.
Lehet, h az is segítene, ha kicserélném a hátsókat valami komolyabb cuccra?!
(Bár oda csak 13CM-es fér)
[Szerkesztve] -
Octi
aktív tag
válasz
forceberg #739 üzenetére
Háááát, egy üzlet előtt cserégetni az erősítőket, az egy érdekes mutatvány lesz
Ráadásul ne vegyél mérget arra, hogy minden erölködőt amit ki akarsz próbálni, ki fognak neked csomagolni at original csomagolásból.
Szerintem válassz ki egy erősítőt, és építsd be. A szub cserélgetése már egy egyszerűbb dolog -
Side_
aktív tag
válasz
forceberg #718 üzenetére
Végy egy JBL-gto szubot, és hozzá egy olcsóbb jobbfajta erősítőt. Mondjuk 2csatis xetec, vagy ami akad. Esetleg valai használtat. (Marhajól szól, pontos, gyors, és nem is nagy. +sztem az ára is jó.)
...én az ovált elfelejteném, ha van lehetőség ládát venni.
kieg: mamutba most érkezett egy rakat még beárazatlan infinity cumó - és előzetes hírek szerint kiba...olcsó lesz. Érdemes lenne meglátogatnod őket (esetleg felhívnnod), hátha akad valami finomság.
[Szerkesztve] -
Side_
aktív tag
válasz
forceberg #716 üzenetére
25ből lenne éppen mélyforrás hátra - nemis akármilyen - de kéne hozzá erősítő, úgy meg már nem 25, hanem minimum 60...mert ugye kábelek is kellenek hozzá - akkor meg már inkább egy 4csatis erősítő, de úgy meg 80nál járunk...
(Biztos, hogy az ovál meg fog felelni? Kételkedem...)
Mik a rendszer eddigi elemei? -
Side_
aktív tag
válasz
forceberg #673 üzenetére
Hát...
én akkor kb azt csinálnám, h előre vennék egy 16os vagy 13as szettet. Attól függ van-e kedved átalakítani a helyet - meg hogy mennyire lehet - hátul meg nagyon nem érdekelne mi van...előrefadereled a dolgot és kész.
És előre megvenném az új JBL_GTO szettet - persze kipróbálás után! (Még pénzed is marad - amihez ha gyűjtessz még, akkor előbb-utóbb vehetsz egy erősítőt hozzá.)
Vagy mondjuk van a Xetec - de az picit drágább - meg nem ártana neki (sem) egy erősítő.
[Szerkesztve] -
Octi
aktív tag
válasz
forceberg #660 üzenetére
20-as mélyet erősítő nélkül nem tudsz meghajtani.
Nekem annó volt egy olyan rendszerem, ahol elől volt egy 16-os komponens szett, a kalaptartóban meg 2 db, kör alakú, 20 cm-es magnat (3 utas). Én a közepet és a magasat kihajítottam belőle, így csak a mély szólt hátul. Egész elfogadható hangja volt, ahhoz képest amennyibe került. -
Side_
aktív tag
-
Side_
aktív tag
válasz
forceberg #658 üzenetére
Hangszórókat nem kinézni kell...hanem kihallgatni.
De nem férne el nagyobb szett?? (Félek, h akármi is csalódást okozna - nemhogy egy olcsóbb-középkategóriás szett.)
A kalaptartóba 20as mélyet pedig mennyire gondoltad véglegesnek? Mert ha semennyire, akkor inkább ne vegyél - gyűjtögess még kicsit és jöhet 1 láda. (Vagy nincs erősítő?) -
Octi
aktív tag
válasz
forceberg #648 üzenetére
Azért majd idővel azokat a gyári szutykokat dobáld ki belőle. Még egy olcsóbb kategóriás komponens szettel is nagyságrendekkel jobb hangzást tudsz elérni.
A gyári cuccok hatványozottan borzalmasak és gagyik. Persze most nem a 25 gurigás alapárú verdákban találhatóról beszélek.
[Szerkesztve] -
Side_
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest