-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Atomgeszi #58670 üzenetére
Nem veszik vissza a boltban a fiókot, mert, hogy Én képről rámondtam, hogy igen ez az, ilyet keresek. Holott a képen egy rohadt fiók volt, amire csak annyi volt a válasz, hogy igen ezt keresem, keret nélkül.
Erre hoznak 2 hét után valami univerzál fiókot, még a csomagolásán sincs rajta, hogy Volvo V40, semmi. De persze Én tegyem zsebre ezt és csináljak vele amit akarok, mert az interneten oda van írva ahonnan rendelték, hogy Volvo V40.
Ez volt az utolsó, hogy Én helyi vidéki kisboltot pénzelek, internetről még olcsóbb is lett volna, plusz 14 napon belül vissza is küldhetem. Lassan kenyeret is netről fogok rendelni, mert kevesebb vele a szívás. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Atomgeszi #58519 üzenetére
Volvo V40 kombi
Na, hát végül is hagytam a relét. Igazából semmi rendellenességet nem tapasztaltam. Első 4 és hátsó 2 + 1 gyári "sub" is szól szépen.
SAL 10mm2 kábelszett lett behúzva a kocsiba és Pioneer MVH-190UBG.
Most keresnék 20k-ig mélyládát, a hely fontos lenne, hogy maradjon a csomagtartóban, a kalaptartó/rolót se akassza le a magasságával(ennek méretéről délután tudok adni infót, ha megmérem).
Ez még az a kategória amit kolléga ajánlott 25-ös zárt láda? Hol lehet ilyeneket keresni, tesó mentesen örülnék igazából, bár talán az kiderül a hirdetés milyenségéből is.
Deep/Tech-House menne.Köszi!
-
evo87
őstag
válasz
Atomgeszi #58454 üzenetére
Ebben is van valami, én is hasonló okok mentén nem költök komolyabb összegeket nyomóra...stb... A Lancer amúgy is hangosabb fajta autó, ami tönkrevágja a zenei élményt.
Egyik cimborám, aki amolyan audiofil fajta, mondja mindig hogy hagyjam az autóhifit... zenét hallgatni otthon a kussban kell, ahol amúgy is ideálisabb akusztikai szempontból a környezet, építsek a nappaliba egy tisztességes HarmanKardon rendszert.
-
evo87
őstag
válasz
Atomgeszi #58450 üzenetére
Szigorúan magánvélemény, de első körben hagyd szerintem a ládát... bármennyire is, de fontos, hogy a műszerfal közepére mit teszel, mit nyomkodsz... legyen inkább első körben tisztességesen megcsinálva a fejegység kiépítése, olyan színű, képességű fejjel ami vállalható, aztán később ha esetleg lesz lé a ládára, akkor azt majd csak akkor meglépni.
-
Osynho
addikt
válasz
Atomgeszi #58450 üzenetére
Fejegység megéri újan, azon a pár ezer Ft-on már nem múlik. Inkább a sub, erősítő, kábel legyen normális és akár használt. A henger nem tölti ki hatékonyan a teret, mivel egy egyenes ülés hátuljához teszel egy hengeres testet.
Egy 25-ös zárt láda elég pici, marad hely bőven.
-
Osynho
addikt
válasz
Atomgeszi #58448 üzenetére
Jó az a fejegység, de miért erőlteted ezeket a SAL cuccokat? Olyan olcsón kapni minőségi komponenseket, hogy ezeknek nem sok értelmük van. A hengeres subok nem szerencsések hang szempontjából sem és pont, hogy több helyet foglalnak, mint egy döntött hátuljú láda. Én is csináltam hifit V40-be anno.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest