- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
Tibicsucsu #4305 üzenetére
Valamit én is hozzátennék:
Ha most nincsen a project-re tetemesebb összeg amiből legalább egy normális első szett finanszírozható az új fej mellé, akkor két út járható.
1. Ha csak ennyit akarsz rá költeni többet nem a jövőben sem akkor tényleg nem érdemes 15-20e-nél többet rászánni!2.Ha most nincs sok pénz, de a jövőben még szánsz rá kisebb összegeket, akkor érdemesebb megvenni a pénztárcádnak még elérhető fejet, majd később legalább egy első szettet. Ha nagyon belendülsz még szóba jöhet a kábelezés, erősítő, ajtók tompítása és egy mély.
Én anno közel 80e-t szántam fejegységre úgy, hogy a bitumen lapozáson kívül semmi nem volt még meg. Több mint fél évig használtam a csodálatos műanyag kosaras első szettel a fejet. Bekerült az első szett, majd még fél év és sikerült a normális erősítő és láda project is. Most ott tartok, hogy 1.5-2 év alatt de patentul összeállt az autóban a zene. Kiváló minőségben szól. Igaz a fej már öregecske, nincs benne se bluetooth se előlapi kutyafüle, az egyetlen extrája ami nekem fontos volt az az iPod hibátlan kezelése.
(Alpine 9850Ri)
Saját tapasztalatból kiindulva mindenképpen a 2-es utat tartom járhatónak, ha ilyen időközönként az ember félre tud rakni 30-70e Ft-ot.
-
hugi0
őstag
válasz
Tibicsucsu #4303 üzenetére
Egy kicsit lesarkositottam a dolgot, de "igen".
Ha fejrol szeretned hajtani akkor DLS R6A (pont).
Nem igazan tudok mas jo, es erzekeny hangszorot modani, ami meg elerheto aron is van.
- hasznaltan 20-25-30,000Ft kornyeken, allapottol fuggoen.Sajnos manapsag egyre erzeketlenebb hangszorokat keszitenek, mert igy sokkal nagyobb "Watt"-okat lehet rairni.
-
orbano
félisten
válasz
Tibicsucsu #4298 üzenetére
nincs nagy tapasztalatom a fejegységekkel, de ha hasonló az állás, mint bármilyen más lejátszó kütyünél, akkor tényleg elmondható, hogy még a leggagyibb fejegységgel is megkapod azt a jelminőséget, amit a hangszóróid meg tudnak szólaltatni. inkább vegyél fele ennyiért fejegységet, a maradékból meg vegyél jobb hangszórókat.
egyébként ha nincs sok pénzed, nézz körül apróhirdetésekben, vaterán, és szerezz használtan fejet, meg 10-15k-ért normálisabb hangszórót és építtesd be párezerért egy normális szakival. szerintem összességében jobban jársz, főleg, ha amúgy lenne igényed a jobb hangminőségre. szerencsére a hifi pont az a terület, ahol érdemes használtban gondolkodni. -
fero02
nagyúr
válasz
Ezeket manapság az alsó kategóriás fejek is tudják, amik nincsenek 30-40k árúak. A jobb hangminőség meg fölösleges, ha sem a hangszóró készletet, sem az autód nincs a helyzet magaslatán (bár utóbbi nem feltétlen lényeges szempont, de azért mégis), ráadásul benned sincs meg a komoly késztetés a téma iránt (az ok lényegtelen).
Ha ismerős kérdezné, neki is ezt javasolnám.
-
hugi0
őstag
válasz
Sajnos igaza van az elottem szolonak.
- barmely keszuleket megveheted.
A gyartok 2 termeket keszitenek, majd ezeket ellatjak tobfele tulajdonsagokkal.
- igy lesz 8-10-akar 15 termekes a palettajuk. -
fero02
nagyúr
válasz
Tibicsucsu #4295 üzenetére
Nem bántásként mondom, de gyakorlatilag egy tök igénytelen készülék is jó Neked, mivel sem a hangminőség, sem a küllem, sem az extra szolgáltatások nem érdekelnek.
Így akár egy 10k-s MNC fejegység tudása is elég lenne, de persze ha van pénzed pénzed, akkor megéri egy márkás terméket venni. Kérdés, h megér-e Neked ennyi többletet a fölöslegesen kifizetett szolgáltatások ára...
-
hugi0
őstag
válasz
Tibicsucsu #4295 üzenetére
"Teljesen össze vagyok zavarodva "
Ha igy van akkor jobban jarsz ha elotte jobban korulnezel.
- erre talaltak ki: Gogle baratunkat ! -
fero02
nagyúr
válasz
Tibicsucsu #4293 üzenetére
Szvsz gyakorlatilag tökmind1, h mi veszel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest