- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengusz77
senior tag
válasz
freelanced #52046 üzenetére
100% nem tudom, de nekem is ki kellett szednem a gyári fém keretet, mert a gyári csatlakozók abba voltak belepattintva (az antennához is kellett átalakító), és amikor azt kivettem, akkor úgy nézett ki mint neked.
-
kacsa7
őstag
válasz
freelanced #52026 üzenetére
Akkor lehet kell hozzá még egy autó specifikus beépítő keret.
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
freelanced #52021 üzenetére
Kihajtogattad a füleket a kereten? Azzal lehet stabilan rögzíteni, nem kell csavar, semmi más.
-
Ear001
addikt
válasz
freelanced #52005 üzenetére
Tápnál az állandó és kapcsolt 12 volt nem minden autónál van azonos helyen, ezek még cserélhető, és lehet még plusz drót bekötve antenna erősítőnek. A többinek stimmelnie kell.
-
kacsa7
őstag
válasz
freelanced #51994 üzenetére
Igazából a kérdést sem lehet érteni. Az 1. képen a fejegység ISO csatija van. A 2. képen egy utólagos autó oldali ISO amiből a fekete a táp rész, míg a barna a hangszóróké. Rosszul nem lehet összedugni, mert máshol van a pöcök.
-
freelanced
addikt
válasz
freelanced #51962 üzenetére
Valaki esetleg erre?
Ha nem látszik jól csinálok másik képet!
-
pengusz77
senior tag
válasz
freelanced #51871 üzenetére
A jvc tud flac-et lejátszani, olyanom van.
Viszont utólag a másikat venném, ha jól emlékszem, azon 2 pár rca van? Ja meg a szűrők miatt.
De csak emiatt
Amúgy most megoldottam y rca-val -
lautnermark
aktív tag
válasz
freelanced #51871 üzenetére
Röviden, amelyik Neked jobban tetszik. Amúgy elektronikus zenére inkább Pio, hangszeresre inkább a JVC.
-
kacsa7
őstag
válasz
freelanced #51796 üzenetére
Szia!
Ha az autód ISO csatlakozós, akkor össze kell dugni az autó oldali csatlakozót és a fejegység csatlakozóját. Ha az autóban más csatlakozó van, akkor kell hozzá 1 átalakító. 0 műszaki tudással meg lehet csinálni és nem lehet elrontani. Vagy össze lehet dugni, vagy nem. Ugyanez igaz az antenna csatlakozóra is. Ha nem stimmel az autóban lévő a fejjel, akkor kell hozzá 1 átalakító.
Néhány autónál az állandó pozitívot és a gyújtás utáni 12V-ot meg kell cserélni, hogy a memória funkció működjön, de ez meg kb. az összes fejen úgy van megoldva, hogy széthúzható sarus a csatlakozója a fejegységnek (piros és sárga kábel). Ezt észre fogod venni, meg kell-e fordítani. -
válasz
freelanced #51187 üzenetére
Ez alatt én nem vennék semmit
Használtan néha ki lehet fogni 12 körül is.
-
válasz
freelanced #51185 üzenetére
Hali, [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest