- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
orbano
félisten
válasz
m47rules #17726 üzenetére
Nem, a szettek azért jók, hogy biztosan az adott gyártó összes sz*rját megvegyed
Ahogy elnázem a leggagyibb 75... nos annyiból már SQ alkatrészeket is össze lehet hozni használtan, a drágábbakból meg pláne. Persze a használt az gagyi
Itt mindenki szinte ezért vesz kizárólag használtan cuccokat. Az igények nagyok, de százezreket senki sem dobál ki könnyen az ablakon... -
zolikaDB
veterán
válasz
m47rules #17724 üzenetére
Semmilyen tapasztalatom nincs. Max egy olyan, h az Alpine X311RR a debreceni MM-ban 43k volt, sehol nem találtam ilyen olcsót, de körülményes az USB-s dolgok ráaggatása, úh felejtős.
Aminek tetszenek az árai, az az Autihifioutlet, a Martin Car Audio nagyon drága, és pl fejekből kicsi a kínálat. Ha jó áron van a kiszemelt, akkor akár edigital is szóba jöhet.
A fenti szettel meg az a helyzet, h kiszámoltam feljebb: ha külön veszed meg az összetevőket, cirka 15k-val drágább, amiből lehet másra is költeni, pl. kábelezésre.
Azon is töröm a buksim, h lehet csak mélyhangszóró kéne, és építenék neki magam egy ládát, így szintén olcsóbb lenne talán, vagy eleve vehetnék nagyobbat. -
zolikaDB
veterán
válasz
m47rules #17721 üzenetére
Rákérdeztem, már nem csinál senkinek, max haveroknak bepattint fejet, ha van ideje
Figyelj, én is ennyit szánok rá. Jelenleg is Kenwood van a kocsiban, kazettásÚh az eladó is lesz lassan!
Ha azt nézzük, teljesen rendben van, sőt, 3 RCA elég is lesz arra, amire neked vagy nekem kellene. A többi szolgáltatást nem ismerem. Végülis, egy majd 50k-s készülék, 40-ért, tehát árban is jó. Ehhez mindenképpen kell egy pár komponens szett előre, egy láda meg egy 4 csatornás erősítő. És ez a rész a drágább.
Viszont: van benne mikrofon, de nincs bt modul, tudom, ez nem a 40k-s kategória sajátja. Az általam belinkelt Clarionban van, de azt meg a többiek nem javasolták.
Hangszóró: a kerettől függ, de ha te is mindent új cuccokból akarsz, akkor érdemes lehet akár szettet is nézi -> Audio System csomag. Bár Joe fiúval beszéltük, h nekem a DLD500+ mély is teljesen megfelelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Apple Watch Ultra, Gen 1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( eSIM ) , üzletből, Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest