- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
Csöves, 2 DIN-es, és CD-ről játszik mp3-at. Előző autóba nagyon gondolkodtam rajta, de az ára miatt végül letettem róla. Meg ez tipikusan olyan fejegység, amiről ordít, hogy drága, így az ablakbetörős hülyegyerekek első számú célpontja lehetne egy olyan autóban, ahol nem lehet eltakarni a fejet. De egy youngtimerbe elképzelni sem tudok stílusosabbat. Ráadásul állítólag a hangja is klassz, hozza a meleg, nyugodt csöves karaktert még CD esetében is. Kb. 150e körül lehet kapni ebayen, nem épp méregdrága. Szólj, ha megvan
Az MX406 is pofás darab. Meg is kérték az árát...
-
PiciPeti
őstag
-
kigoi
senior tag
Ez a megye nem erről híres,még normális bolt sincs nem hogy profi műhely.
Miskolcon a meda parkolójának felső szintjén azt hiszem építenek még be hifit,szaktudás,minőség milyen azt nem tudom meg az új győri főtér környéken ott ahol a Kis Ernő útca végződik arra felé is van autóhifibolt szintén építenek is be.
Normális kábeleket ott nem láttam,se normális nyomókat stb de pár serleg azért van bent, bár nem néztem hogy nem e futóversenyen vagy távolugráson nyert kupa.
Sok reményt annak se adok hogy jó munkát végeznek de ha gondolod látogass el hátha tévedek. -
ThodEE
őstag
Erre az oldalra gondoltál?
Hozzászólás alján ott van egy gomb "Link" arra katt, akkor bedob egy kis ablakot, oda másolod be a böngésző címsávjából a szöveget akkor "OK" a "[LINK]" helyére meg beírod hogy mi legyen a szöveg ami piros lesz és rákattintva a link jön be
Remélem így érthető -
lautnermark
aktív tag
Szia
A hangváltó egy ....... h*nyinger. Jól összecseszték. Vannak benne érdekes dolgok................
A közép nem Bochsman, mert más a kosara és polipropilén membránja van, szemben a 14-s képeden, ahol látni, hogy préselt papír membránod van. Amúgy ismerős, de nem jut eszembe, hogy mire hasonlít. Na, akkor ha 28mm-s MNc magasod van, akkor a hpf-je mehet egy picit lejjebb, 4kHz/12dB-re és a középmély lpf-je 3,2 (3,15) kHz/6dB-re.
A dt284-s magast érdemes kipróbálni. Nem csúcskategória, de az árához képest jó vétel. Ő vele majd még kell állítani a vágást - magas hpf 2,5 vagy 2kHz/12dB-re. Ekkor a mélyközepeket lpf 2 vagy 1,6 kHz/6dB-re érdemes kezdésnek. -
PiciPeti
őstag
A kick meg boschmann mb 62cti-nak tűnik. Volt nekem is ilyen, nem rossz, de a fej/hangproci közül nagyon kilóg, és sajnos lefelé....
DT 287-et hallgathatsz nálam, ha a közelben vagy...
-
orbano
félisten
a hangváltó kis reset pucukájával reseteltél és megmaradtak a váltó beállításai? akkor eddig is gyárin volt. egyébként independent módban van legalább a váltó (ha már resetelsz, érdemes áttenni).
egyébként meg kezd 2k/2k 12db vágással, vagy 4k/4k, ilyesmik szoktak lenni a gyári értékek. szettről valami linket küldhetnél, vagy fotót, hogy milyen dolog ez. a hangváltó alkatrészeiből meg elvileg ki lehet következtetni a vágásait, nem? -
lautnermark
aktív tag
"A komponens hangszóró csináltatott"
?????????????????????????????????????????????????????
Ez mit jelent? Pista bácsi otthon a sufniban egy marék vasreszelékből és két a/4-s papírlapból kiesztergálta a hangszórót? Azt írod, hogy a váltó is "csináltatott". Milyen értékű kondikat és tekercseket látsz benne? Milyen hangszórók ezek? Fénykép? -
orbano
félisten
ha ilyen, akkor valszeg egész jó. nem tudom pontosan mi lehet benne, gondolom egy four channel és egy stereo 100, vagy egy monoblokk a dualmono elektronikájával.
vagy ez már a kínai genesis, mert ilyenről amúgy még nem hallottam, bár elég sok egzotikus konfigurációkban adták az erősítőiket. -
-
-
orbano
félisten
Annyi féle van, mindenkinek más a favorit, túl nagy összehasonlítási alapja pedig nem sokaknak van szerintem. Én amondó vagyok, hogy RCA-ból egy KCO-IS1 már jó (nekem ez személyes favoritom a rendszeremhez), de van ezer millió, tessék használtan nézegetni. Hszkábelből én beraknék egy mogami ultra pure-t, azzal egy életre le van tudva
de majd úgyis ondanak még 6-an hatfélét és mindenkinek igaza is lesz, de szerintem tudod hogy megy ez
gondolom a hangváltót hanyagolod és aktívan kötöd be, ha már P9-et vettél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Háztartási gépek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest