- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szinimini #57441 üzenetére
Mi az hogy milyen minőség, ez egy üres láda
nyomót nem tartalmaz. Általánosságban elmondható, hogy fordítva egyszerűbb, ha van egy nyomód és ahhoz építesz ládát, ugyanis minden nyomónak más méretű ládára van szüksége az optimális hangzáshoz. Persze kereshetsz a ládához is nyomót, csak kicsit macerásabb.
Szóval kinéztél egy fejet meg egy üres ládát. Milyen nyomót és milyen erősítőt akarsz? A szép hangzású és dinamikus zene az ami nem olcsó, dübörgést össze lehet hozni pár tíz ezer Ft-ból is
De ha az előbb említett szempontok a fontosak neked, akkor a mély az utolsó lépés, előtte kell normális fejegység, első szett, kábelezés, ajtó szigetelés stb. Kérdés mennyire akarsz belemenni a dologba, normális dinamikus zenét szeretnél vagy csak a gyári hangszórókat kiegészíteni egy kis plusz méllyel.
Illetve ez a fejegység nem kifejezetten minőségi zene hallgatásra van kitalálva
-
_Bishop_
tag
válasz
szinimini #49956 üzenetére
Köszi!
Informàciòt szeretnèk gyűjteni vásárlás előtt. Próbáltam keresgèlni, de valahogy zavaros az egèsz téma, sok helyen szàmomra csak nonèm gyàrtòk termèkeit találtam. Pl arra is keresem a vàlaszt,h lètezik e olyan kàbel nèlküli mirror link v a tudom e a telefon tartalmàt (zenéket) kezelni. Mennyire megbìzhatòak a készülékek,hol tartanak hardveresen, mennyire jòk a kijelzők telefonhoz kèpest? Stb stb...
Lehet,h csak èn keresek bènàn, de vhogy hiànyosnak és kesze-kuszànak talàltam azt is,amit felderìtettem! -
Peti66
senior tag
-
Osynho
addikt
válasz
szinimini #49773 üzenetére
Nem vagyok képben a 2 din fejekkel. Osztrákoknál szoktam nézelődni, most pl találtam egy Alpine INEs900R-t Bécsben, 250 euroért. Ennyi volt a bolti ára. Vagy Pioneer PH-DA100 199 euro, Kenwood DNX4210BT, szintén 199. Hogy ezek konkrétan milyenek, főleg milyen hangjuk van, azt nem tudom.
-
válasz
szinimini #49760 üzenetére
Nekem se voltak addig nagy igenyeim, amig nem hallottam jo rendszert
Utana ha bot fulu vagy is megmondod mi jo es mi szar. Az alpi kb. egy 30-40k-s 1din-es fejegyseg hangminoseget fogja hozni, szoval semmi extra, de ha nem tervezel erositot, hangszoro cseret akkor boven jo lesz.
-
válasz
szinimini #49756 üzenetére
Nem nagyon van itt tapasztalat ilyen fejekkel, inkább audiofil a topiktársak nagy része.
Az alpine-al nem nagyon lőhetsz mellé, de ha a hangminőség a legfontosabb akkor felejtsd el a 2din fejeket, vegyél egy pioneer 80prs-t, köröket fog verni bármely 150-200k-s 2din fejegységre hangban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Táp ventilátor csere
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Crypto Trade
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magisk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest