- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
more
tag
válasz
Revox66 #28223 üzenetére
koszi a segitséget.
a pinoeernak vannak 4x50 wattos fejegységei, ezekre csak ráírják ezt vagy tényleg ennyivel tobb az átalgnál.
ami most van az 4x25os.
és ezekt a hangszorókat milyen dobozba tudom bele tenni?
vagy ha én csinálok hozzá fából egyet akkor kell még valami elektornika mellé? -
orbano
félisten
válasz
Revox66 #11394 üzenetére
egy erősítős rendszert miért ne lenne egyszerű ki/be pakolni? eldugod az erősítőt valami jó helyre (elég picikék és laposak ezek) és speakon csatival kötöd össze a hangszóróval. semmivel sem lesz macerásabb, mint fejegységről.
a cikkben pedig nem sedanban van a láda, közvetlenül az utastérbe szól. sedannál borul az egész, oda nagyobb teljesítmény kell.
anyósülés alatt nem fér el egy erősítő? -
conan77
tag
válasz
Revox66 #11394 üzenetére
Hali!
Na a linkelésedben lévő carpower subom van-volt nekem is ( DLS mélynyomóm dobozában pihenget a CRB-200TCR-em)
Fejről ládában hajtottam még az előző autómban, és nem egy nagy szám a fej két rear kimenetéről a meghajtása még ennek a kicsi 20cm-esnek sem.
Mikor az új autómba betettem erősítővel na akkor magához tért, de nekem az 510 L csomiba kevés voltHa a hátsóülés hátára teszel egy kicsi két csatist akkor csak a dobozt kell ki be raknod
rugós csatit szerelj a mélyládára és akkor egy perc kiszedni. -
nappa
tag
válasz
Revox66 #11394 üzenetére
Jó. mivel nem egy nagy mélyládárol van szó a Te esetedben igy persze hogy fog szolni de korántsem tudod sima fejegységről kihasználni az egész ládát! Hidd el sokkal szebben és jobban szolna egy kis erősitővel. rácsavarod a láda hátuljára igy nem is látszik és ha ki akarod venni őket egyszerre ki lehet venni az egészet
-
ducducduc
tag
válasz
Revox66 #11394 üzenetére
Milyen autóról lenne szó? Valahova általában minden autóban be lehet tenni egy nem túl nagy erősítőt. Ha nem más, akkor készíthetsz egy doboz féleséget, amit szépen lekárpitozol, és a hátsó üléseknél valamelyik oldali lábtérbe helyezed el, így annyi, hogy valakinek 5-10 cm-el magasabbra húzott térdekkel kell ülnie hátul(esetleg, ha van gyerek akkor őt nem zavarná). Így akkor csak egy hangfalkábel menne a mélyhez a csomagtartóba, és nem lenne nehezebb ki-be tenni mintha, csak fejről hajtanád.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest