-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe fiú
senior tag
válasz
coldfirexx #32170 üzenetére
Steg, Alpine, Signat...előbbi kettőt nehéz találni, utóbbit kevésbé..mondjuk nem ártana tudni, hogy milyen ládához
MunezXBK: Tudok azt is mutatni JL12W3V3-4-t, illetve van refim is.
-
footy
addikt
válasz
coldfirexx #31273 üzenetére
Mivel a fejegysegcsere nalad kiesik igy szerintem annyi a kerdes, hogy akarsz-e szinpadot. Ha igen akkor kell a processzor vagy kiprobalhatod a feljebb linkelt front stage adjustert.
-
aneda
senior tag
válasz
coldfirexx #31236 üzenetére
"Rendes" DSP-t kell venni, azzal lehet jó eredményeket elérni.
Első körben célszerű lenne kiderítened, van-e vonal szintű kimenet a gyári fejegységen, ez már meghatározza milyen procit lehet rálógatni.
Ha nem vagy jártas a témában, mindenképpen kell majd egy beszerelő műhely, itt biztos ajánlanak ha megmondod hol laksz.
30k alapvetően nem kifejezetten sok a beszerelésre, egy nap elmegy vele, kérdezd meg mennyiért dolgozik az autószerelőd óránként, azt szorozd meg nyolccal és szerintem fölötte lesz...
Én a használt cuccokat preferálom, biztos vagyok benne hogy innen a fórumról össze tudnád szedni a hozzávalókat.
Nekem pl. van két fajta procim is, de valaki hirdetett itt AudioSystem szettet, valaki erősítőt, stb. -
gabber01
addikt
válasz
coldfirexx #31243 üzenetére
Fejegység csere ügyében. Nem hiszem hogy szerencsés gyári fejre processzort tenni. Ő már biztos találkozott nem egyszer ilyen helyzettel.
-
PiciPeti
őstag
válasz
Vagy ami még (szükség)megoldás lehet, olyan erősítőt használni, amin van magas jelszintű bemenet.
-
Joe fiú
senior tag
válasz
coldfirexx #31233 üzenetére
Az a fő probléma, amíg a gyári fejről hajtod a cuccot, addig meg vagy lőve minőség terén, felesleges nagy pénzeket beleinvesztálni, alternatíva lehet ami footy mondott bit tent, illetve elrejtve valahol egy másik fejegység. Nem szeretem ajánlgatni a cuccaim, de pl. meghallgathatod az én rendszerem, aztán döntesz, hogy ez jó-e vagy sem, ilyen kategóriában az MX az egyik legjobb választás. Ismerek egy pesti srácot, van sok normális erősítője, illetve ládája, amivel jobban járnál.
-
footy
addikt
válasz
Azt hiszem 45-48 korul volt, valamelyik forumrol. Ez valami erosito DPS-vel. Nem ismerem, de nem tul bizalomgerjeszto. Ha DSP-t akarsz, akkor Audison a tobbi vagy borzaszto draga vagy gagyi.
-
gabber01
addikt
válasz
Én azért megkérdezném Szakállt, biztos van valami megoldása.
-
footy
addikt
válasz
coldfirexx #31226 üzenetére
Az en 6-os mazdamnal is ugyanez volt a cumi. Csak procival lehetett megoldani a dolgot. Egyebkent milyen DSP-t ajanlottak? Nekem Audison Bit Ten van, ez ajanlott cucc es jelatalakitast is elvegzi eleg jo minosegben plusz meg tudod sporolni a 2x 7800-at. A beallitasert viszont sokallom a 30ezret,bar ha ki is merik neked a rendszert akkor meg elfogadhato, de csak a beallitasert sok.
-
Joe fiú
senior tag
válasz
coldfirexx #31230 üzenetére
Nincs ellenérzés, újkori áron rendben van, csak ugyanezért a pénzért használtan komolyabbat kapsz, én pl. 18-ért árulom az MX165-t komolyabb köritéssel, 24ezerért meg már kapsz felső-közép kategóriás mélynyomót, és erősítőt. A kábelezés normális rca-val és tápkábellel kijön 10e forintból...a beszerelés meg egyéni kérdés, én otthon oldottam meg..de ennél biztos van olcsóbb műhely is, ez azért nem egy high-end rendszer amiért ennyi pénzt kellene elkérni.
Egyébként milyen stílusú zenéket hallgatsz, és leginkább miről?
-
válasz
coldfirexx #31230 üzenetére
Dehogynem játszik használt is csak mint mondtam segítség nélkül el vagyok veszve.
Szívesen veszem ha ajánlasz.: -
Joe fiú
senior tag
válasz
coldfirexx #31228 üzenetére
Nagyjából rendben van, mondjuk én nem adnék annyi pénzt azért a DLD szubért, az egy elég belépőkategóriás szub, használtan sokkal jobbakat ki tudsz fogni, igaz ez az egész rendszerre, és a 30 ezer beszerelés nekem is kicsit soknak tűnik
a kábelezés ára meg még többnek, talán aranyból lesz
?
most nézem, hogy ez a Kicx elég gyengus hídban, nem sok nyomót tudna ésszerűen meghajtani..használt dolgok semmiképp nem játszanak nálad?
-
opeter70
senior tag
válasz
coldfirexx #31224 üzenetére
Szinte pontosan ugyanezt akartam írni én is, mint PiciPeti, bár az tény, hogy az "ufo" Civicnek elég érdekes műszerfala van, ahova nem egyszerű utólagos fejegységet beépíteni, de a beszerelőműhelyeknek biztos van erre valami megoldásuk.
Még annyi, hogy szubot a teljes rendszer beépítése után meghallgatással válassz, ha van rá lehetőséged.
Szerk.: Lemaradtam a válaszodról.
A gyári alá esetleg valahova nem férne be a fejegység? -
PiciPeti
őstag
válasz
coldfirexx #31224 üzenetére
Jelátalakítósdit kihagynám, és cserélném a gyári fejet. Anélkül minőségben nem lesz nagy előrelépés, max hangerőben...
Illetve ilyen komponensekhez már nem ártana az ajtó szigetelés...
30 rongy munkadíjat meg kicsit soknak tartom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest