- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
*Gangsta* #4984 üzenetére
Általában minden ismeretlen, nevenincs cucctól távoltartom magam, persze ettől még jó is lehet az erősítőd, bár kétlem.
Végignyálaztam a fejegységed kezelési könyvét, egy büdös szóval nem említenek AUX bemenetet. Az a kanóc, amiről azt hiszed hogy AUX, nem véletlenül antenna csatlakozó???
MUSZÁJJJJJJJ. Nem LY!!!
-
Lotusomega
senior tag
válasz
*Gangsta* #4960 üzenetére
Szia!
Nekem JVC fejegységem van, és azon van egy külön gomb aux felirattal, amit ha megnyomsz akkor megy aux módba, viszont nekem si felismeri amit rádugok akár cd akár usb vagy külső forrás, ezen kívül viszont van source gomb is amivel tudok váltogatni közöttük. Remélem segítettem valamit.
Üdv! -
olbeteam
tag
válasz
*Gangsta* #4960 üzenetére
Megnéztem neked az angol manualt és nincs benne erről szóló rész, kivéve ha meg akarod emelni a hangerőt, akkor keresd az amp gain menüpontot.
Nekem is ilyen rádióm van, de nem tudom hol kéne, meg kéne nézegetni, amugy nekem volt Kenwood és automatikusan bekapcsolt, amikor az erősítő kapcsolt, persze ez úgy volt, hogy az rca kábel közepén futott egy vékony kábel, ami remote control névre hallgatott és azt kellett a rádió seggébe dugni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Suzuki topik
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB magyar vbill új akku gar
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest