- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
SUPREME7 #68164 üzenetére
Na, ma lett meg a beszerelés, háát tényleg fos
Nem, teljesen jó, sőt túl is teljesíti amit vártam, és örülök, hogy nem győzött meg senki, hogy kell ennél több nekem, annyi változott, hogy elfért bele a normál mélységű hangszóró (Kicx STC 6.2) így nem kellett a lapos változat, gyári hangszórók után így első blikkre brutál a különbség, tényleg elhiszem, hogy 2-3x ennyiért még sokkal-sokkal jobb is lehet, de amit mondtam, az igények teljesen mások, nekem ez bőőőőven jó
peace
-
PiciPeti
őstag
válasz
SUPREME7 #68167 üzenetére
Egy a fontos, messzire kerüld el az olyan autókat, amiben normális(abb) hifi van, és ne hasonlítsd otthoni motyóhoz se. Így viszonylag sokáig megmaradhat az illúzió...
Viszont ha megérik benned a vágy, a jobbra, akkor várunk vissza, viszonylag kis befektetésekkel sokat tudsz majd rajta javítani, apránként.
-
LZs?!
aktív tag
válasz
SUPREME7 #68164 üzenetére
@SUPREME7
Tökéletesen ugyanerre a konklúzióra, és majdnem erre konfigra (előre Gladen Alpha) jutottam én is.
&ALL
Bármennyire is 'low-end' a dolog, sok embernek egy 40-50k-s, 60W körüli tucat 'polcos-HiFi' szint kielégítő az autóban is.
Addig "nyálaztam" a szóba jöhető opciókat, hogy rájöttem: nekem is.
...és akkor ez meg mindig "csak" egy amatőr szakmai topik.
#peace
-
BBéci
legenda
válasz
SUPREME7 #68167 üzenetére
Kizárólag az olyan értékelésnek szabad hinni, amelyik hiteles embertől származik. Ki hiteles ember? Akinek van összehasonlítási alapja.
Alap gyári rendszerhez képest persze ad némi pluszt egy olyan mélynyomó, de erősen becsapós.
Természetesen ettől még lehetsz vele sok évig boldog és elégedett. Csak közben ne hallgass meg valóban jó autóhifi rendszert! -
BBéci
legenda
válasz
SUPREME7 #68149 üzenetére
Kellemes mélyhanghoz végfok és szubláda kell.
Ha a rendszer szakszerűen van beállítva és alaposan csillapítottak az ajtók, beleértve a csomagtérét is, akkor 4 db 30 centis szubbasszus sugárzó sem fog az utcának pufogni.
Fejegységről hajtott hangszórók csak álló helyzetben adnak elfogadható basszust. Elektromos autóban talán 40-50 km/órás sebességig. -
LógaGéza
veterán
válasz
SUPREME7 #68146 üzenetére
Igazából ha ennyi az igény (bár ezért lehet megköveznek), akkor elég lehet neked egy már említett Gladen Alpha szett, egy Blaupunkt 8200 A aktív mélynyomóval, ezek újonnan is kijönnek 50ből. Nem kell a subtól azt várni, hogy lerázza a tetőkárpitot,viszont egyszerű, aktív láda, akár magasjelszintről is megy, ergo külön RCA-t se kell hátrahúzni, max tápot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nyaralás topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gaming notebook topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Mobilinternet
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest