Hirdetés
- Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
- Fotók, videók mobillal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
Igen, és köszönjük a figyelmeztetést
Szerencsére még nem tapasztaltuk. Mondjuk ez eléggé kérdéses, hogy jogilag egy mondjuk 10 éves szoftvert, amit anno kemény pénzekért vettél, te mint vásárló, használhatsz-e. De ugyanígy jártam SoundPlannal....pár évig nem kellett használnom, aztán idén amikor szerettem volna használni, azt láttam, hogy hiába a hardverkulcs, meg a licenszfile, hiába van minden is jól feltelepítve nem megy.... írtam a supportnak, hogy segítsenek, az a válasz jött, hogy vegyem meg az újat, mert ők ilyen régi (2008) szoftverrel nem foglalkoznak már. (kíváncsi lennék, ha leszedném tékából akkor hány hónap után jönne a fizetési felszólító levél....akkor tutti foglalkoznának ilyen régi szofverrel is. ) Végül az oldotta meg, hogy egy régi SSD-re tettem windows7 -et és azzal már gond nélkül ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Fejhallgatós találkozó
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
- Blu ray írás és írási hiba
- Fotók, videók mobillal
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen. 12-15"
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerencsére még nem tapasztaltuk.