- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Persze, az ilyen jellegű kérdéseket már privin inkább, nem ide tartozik.
Hát, nem tudom, hogy bútorok tervezéséhez van-e vmi spéci program, házakhoz biztosan, bár azokat sem ismerem annyira, én csak a gépészeti tervezéshez szükséges szoftvereket ismerem. De igen, mivel 3D-s, nem egy sima 2D rajz, nyilván ahhoz kell dGPU. -
Gabesz87
veterán
Nem fura az. Mint mondtam, én is egy 256Mb-os dedi8kált VGA-val használtam a régi laptopomon, simán ment vele. Az AutoCAD szerintem 3D-s felhasználásra nem igazán kiforrott, arra ott vannak a Catia, Inventor, SolidEdge, SolidWorks stb. Nos igen, ha valóban 3D-hez kell, akkor bizony elkél a külön VGA+min.4Gb (bár ez már alap) memória, de 8-al sokkal jobb.
Meg a gyors futtatáshoz én lehet, hogy már SSD-ben is gondolkodnék. A jelenlegi laptopomon nekem is úgy van, hogy az 500Gb-os HDD mellett van egy 64Gb-os mSATA SSD. Azon van a Win7+a progik. Jobban örülnék mondjuk egy 120Gb körülinek, de nekem ez fért bele a keretbe.Mennyit szánna rá a cimbid, és mik az igényei? Segíthetek laptop választásban, eléggé beleástam magam tavaly év vége felé, mert én is akkor vettem.
-
Gabesz87
veterán
Itt fel vannak sorolva a követelmények minden verzióhoz 32 és 64 bitre is. Biztosan elmegy HD4000-el is, de szerintem a későbbi felhasználás szempontjából sokkal jobb egy dedikált GPU. Pl. ha komplettebb, 3D-s programokat is használni szeretne.
Szerintem egy i5 is bőven elég, de ha nem a pénz az elsődleges, akkor nem hátrány az i7!
És nem árt a sok memória, bár az is inkább a 3D-s szoftverekhez kell.Én pl. a régi laptopomon, egy Core2Duo-val, 2Gb RAM-al, 256Mb-os HD3470 VGA-val gond nélkül futtattam a 2010-es ACAD-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fűnyíró topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Microsoft Outlook topic
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged