- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
-
8
senior tag
Ez egy jó hír
Nagy junkman hívő vagyok, és ő pl a madárürüléket így távolítja el.
Egyébként a madárszar nem a savassága vagy más kémiai tulajdonsága miatt rossz a fényezésnek, hanem mert a hőtágulása teljesen más mint a lakknak.
Letörlésnél pedig azért kell vigyázni vele, mert sok homok, sőt kis kavicsok is lehetnek benne, így konkrétan olyan, mint a smirgli. -
8
senior tag
Autósamponos mikroszálast ráteszel 10 percre, utána könnyen lejön nagynyomásúval
Ha már beette magát a fényezésbe, akkor jó esetben ki tudod javítani egy ilyennel pl https://autoglym.hu/termek/super-resin-polish/, rosszabb esetben enyhe polírozással, pl https://autoglym.hu/termek/paint-renovator/ , vagy az is lehet hogy egyáltalán nem lehet már kiszedni a helyét és mindig látszani fogszerk: én a csodaszivacsot hanyagolnám a fényezésen, hacsak nem polírozod közvetlenül utána
-
MrSealRD
veterán
Az előbbit sokan javasolták már a topikban és szeretik használni. Utóbbi nem rémlik. Én még nem próbáltam egyiket sem, de az előbbit már szeretném egy ideje. Szép eredményt tudsz elérni, de sok hetes tartósságot ne várj. Szerintem ennyi pénzért nincs veszteni valód vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest