Hirdetés
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Google Pixel topik
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
-
8
senior tag
Ez egy jó hír
Nagy junkman hívő vagyok, és ő pl a madárürüléket így távolítja el.
Egyébként a madárszar nem a savassága vagy más kémiai tulajdonsága miatt rossz a fényezésnek, hanem mert a hőtágulása teljesen más mint a lakknak.
Letörlésnél pedig azért kell vigyázni vele, mert sok homok, sőt kis kavicsok is lehetnek benne, így konkrétan olyan, mint a smirgli. -
8
senior tag
Autósamponos mikroszálast ráteszel 10 percre, utána könnyen lejön nagynyomásúval
Ha már beette magát a fényezésbe, akkor jó esetben ki tudod javítani egy ilyennel pl https://autoglym.hu/termek/super-resin-polish/, rosszabb esetben enyhe polírozással, pl https://autoglym.hu/termek/paint-renovator/ , vagy az is lehet hogy egyáltalán nem lehet már kiszedni a helyét és mindig látszani fogszerk: én a csodaszivacsot hanyagolnám a fényezésen, hacsak nem polírozod közvetlenül utána
-
MrSealRD
veterán
Az előbbit sokan javasolták már a topikban és szeretik használni. Utóbbi nem rémlik. Én még nem próbáltam egyiket sem, de az előbbit már szeretném egy ideje. Szép eredményt tudsz elérni, de sok hetes tartósságot ne várj. Szerintem ennyi pénzért nincs veszteni valód vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux haladóknak
- Nők, nőügyek (18+)
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Napokon belül startol a Samsung olcsóbb táblagépe
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest