Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Én első körben gyógyszertárban beszerezhető sebbenzinnel átitatott mikroszálas ronggyal próbálnám meg (nem sikálni, csak óvatosan simogatni, törölni). Eddig bejött ilyen matricák esetén, illetve jó állapotú fényezést sem bántotta még soha (rosszabb állapotún még nem volt lehetőségem kipróbálni).
-
kisgyerek85
senior tag
Hello! [Ezt] bátran merném ajánlani, csak jelenleg nem tudom honnan lehet beszerezni. Pár éve járt be hozzánk a céghez a Kent-es üzletkötő és ez a termékük is elég jó.
Viszont én is megragadnám az alkalmat. Kátrányoldót keresek. Céges kocsi bal első keréktől kátrány/bitumen felverődés van. Gondolom, valahol közlekedtem vele ahol aszfaltoztak frissen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS X570 Plus - Ryzen 7 5800X - ROG Strix RTX 3090 - 32GB DDR4 - 2TB m2 SSD - Noctua NH-D15S Black
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest