- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
ducati113 #19398 üzenetére
Tessék tanulni, légy kitartó, maximalista, a szakmádban a legjobb. Tök mindegy mit csinálsz, de azt mindig tedd a legjobb tudásod szerint és te is elérheted a sikert, akár a határokon belül.
Kívánom, h így legyen!FeRRaR1
Jó pakk, ezzel ellesztek egy darabig.
Basszus, mennyire furcsa így keresztben egy ekkora motor.
De mindenesetre patika.
-
runner 125
nagyúr
válasz
DeathAdder #19368 üzenetére
Nem értek ehhez, csak a józan ész vezet: mielőtt nekiugrasz bármelyik autónak, szerezz pár bontott elemet és gyakorolj azon, nézd meg a határokat..
-
runner 125
nagyúr
válasz
demars #19351 üzenetére
Aha, ez ugyanaz.
Írtam h 4-500ft.. kb 2300-ért vehettem.Na tudakold meg mit használnak.
Felületi szennyeződést az AG-s cucc jól leviszi, viszont az alublokkra kiült sós fehér foltokat már nem. Kipróbálnék valami ütősebb is.
Mappa
Most úgy csináltam igen, egyedül az elérhető helyeken mentem végig utólag egy nyeles kefével, a már említett sós foltmaradványokat dörzsöltem le a blokkról.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Formaster #19339 üzenetére
Pont így csinálom én is, jó sorrend és pontosan ilyen szivacsom van nekem is.
Épp tegnap mostam a Honda-t, teszteltem az új Mercury Pro 360 kinyomót. Frankó, jól használható. 2 literest vettem végül. Kis AG sampon ment az aljára, majd forró vízzel felengedtem és a nagyon retekes helyeket az első vízterítés előtt befújtam. Illetve végigmentem az egész alján, futóműveken. Pont ki is fogyott a 2 liter. Aztán alaposan leöblögettem az egész alját slaggal..
Miután végeztem a szárazolással, az AG-s motortisztítóval étmentem a motortéren is. Továbbra is qva jó cucc, nagyon frankón lehoz szinte mindent. Befújtam az egészet, vártam 10 percet, majd a Mercury kinyomót csak sima forróvízzel töltöttem fel és azzal szépen le tudtam permetezni tisztára az egészet. Így tuti, mert nem kell slaggal bekúszni a motortérbe, és így a legkisebb az esélye, h valami olyat is eláztatok, amit nem kéne..
Akartam képet csinálni, de mire végeztem besötétedett, majd talán ma.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Morris #19283 üzenetére
Erre már nincs értelme polírozni, lejött a festék is.
HuTi.HUN
Több videót is néztem a szettről, nekem nem tűnt rossznak, a ragacs mindig korábban elengedett h túlhúzták volna. Pozitívból meg mindig könnyebb visszanyomogatni, mint negatívból kihúzni.
Egyedül attól tartok, h a festéket nehogy lerántsa. -
runner 125
nagyúr
Nemrégiben volt egy cikk szintúgy TC-n, náluk is lehet vásárolni 5-6k-ért ilyen kihúzó szettet, jónak tűnt, tavasszal vagy nyáron veszek is, ha melegebb lesz az idő. Akkor talán minden lemez rugalmasabb. 1-2 ajtórányitás sajnos van a Honda-n még az előző tulajtól, bár öröm az ürömben h a legalább a festék nem pattogott le, tökéletes mindenhol.
-
runner 125
nagyúr
válasz
tboy93 #19193 üzenetére
Mindkettőnél az Autoglym gumi és műanyagápolót használom beltérben, egyedül a kédergumiknál, külső műanyagoknál tértem át a gumiápolóra. Zsírosabb, tartósabb cucc.
Nyugodtan mehet arra is, a Honda-ban is műbőr féleség a váltószoknya, nem szoktam külön bőrápolózni, hanem ugyanúgy a műanyagápolóval kenem át.
-
runner 125
nagyúr
Noh, rendeltem egy Mercury Pro 360-at, jónak tűnik videók alapján, főleg h kinyomó fázisban is permetez. Autó aljához kell, reméljük kellően teríti majd a samponos vizet.
-
runner 125
nagyúr
válasz
MPowerPH #19091 üzenetére
Rozsdamarót én nem használnék. Vegyetek drótkorongot sarokcsiszolóba, fúróba és amennyire lehet csiszoljátok ki fémig. Majd valamilyen epoxis alapzóval kenjétek be és mehet rá a fedő, bár ez így elég maszek, főleg az a kérdés h a fedőt, lakkot mive, hogy és hol viszitek fel. Bár ha kevésbé látható helyen kell javítani - rátakar a lámpa, lökhárító, akkor nem lesz feltűnő.
-
runner 125
nagyúr
Hi,
A hétvégén kifogyott a műanyag és gumiápolóm, viszont megtartanám a flaskáját. Főleg így télen jó volna az alját bepermeteznem valamivel, h a rászáradt sós koszt lemossam.
Milyen szerrel volna a legszerencsésebb feltöltenem? Valamilyen jó habos, súrolás nélkül is jó oldóhatású tisztítószer kellene, ami lehetőleg nem sótartalmú, mint az általános mosogatószerek. Bepermetezést követően természetesen leveretném vízsugárral.Most hétvégén is lemostam a Honda-t, télen szinte csak az fut, erősen sós permet jött le róla.. lefeküdtem, az alját is végigverettem slaggal, de nyilván így nem olyan hatásos, mintha előtte felvegyszerezném az egészet.
Kösz.
-
runner 125
nagyúr
válasz
::Trunks:: #18921 üzenetére
Dehogynem, hiszen rákerül a RainX.
-
runner 125
nagyúr
válasz
DeathAdder #18666 üzenetére
Az AG-s műanyag és gumiápolót fújhatod oda is.
-
runner 125
nagyúr
Szia,
Vödörből én sima kommersz 10-15 litereseket használok. Nem gondolom, h azalatt, míg az ember lemossa az autót, szükség van pl alsó betétre, h a kosz leüljön és ne keverd fel. Főleg, ha előtte slaggal az ember levereti a sár / kosz nagy részét.
2 vödörrel egyébként simán lemosok egy autót, úgy, h még a végén kényelmesen át tudom mosni a felniket, kerékjárati íveket is.A Sonax-os szivacsa tökéletes, nekem abból van 2.
Ecsettel nincs tapasztalatom, mint írtam a felnik mosást legvégére hagyom, előtte be szoktam még fújni mind a 4-et AG-s motortisztítóval, majd sima rongyot a vödörbe mártva átmegyek rajtuk.
-
runner 125
nagyúr
válasz
stickermajom #18518 üzenetére
Szerintem se rossz ár a 2k/db, sőt. Eleve van benne kockázat, másfelől el kell pocsolni egy egy horpadassal akar többször is, mire kozel tökéletes lesz.
-
runner 125
nagyúr
válasz
#00809728 #18477 üzenetére
Minden tiszteletem h ilyet is bevállalsz.
Néha azért ledöbbenek h egyes emberek mennyire igénytelenek a környezetükre, bár egy egy ilyen jellegű fotó akár mehetne valamilyen dohányzás ellenes kampányhoz is.FeRRaR1
Világos, gondolom h elégedett vagy vele.
Bakancslistámon nekem is ott van, de azért a 4.4 V8, hát na.Mennyit fogyaszt amúgy tényleg?
-
runner 125
nagyúr
válasz
DeathAdder #18437 üzenetére
Már elfogyott, de semmit nem ért. Amikor befújtam, 2 napig lehetett érezni, igaz csak a Honda-ba próbáltam, Volvo gyári illatát nem akarom elqrni.
De egyébként az illata jó volt. -
runner 125
nagyúr
válasz
DeathAdder #18427 üzenetére
AG-től van kb. mindenem, az is.
(Képen manapság annyi változott, h a hátsó sor megtelt és alig látszik a mikroszálas rongyoktól.)
Passz, nem próbáltam a Sonax-ot, de szerintem ez nem Ph semleges, így lemossa azonnal a felvitt waxot.
Az AG sampon viszont az. Mindemellett tartalmaz némi waxot is, tök érezni már akkor is, amikor még csak szivaccsal áttörli az ember.
Próbáld ki.FeRRaR1
Telepátia, épp most jutottál eszembe, gondoltam majd úgyis jössz és megírod a frankót rongy téren.
Milyen az S80, jó vételnek tűnik ennyi idő után?
-
runner 125
nagyúr
válasz
DeathAdder #18425 üzenetére
Nincs, mert elvből nem adnék egy gyártási költségen 50ft-os cuccért 5,5k-t.
Sima coop-os mikroszálas kendőket használok, illetve szárazolásra a Sonax-os szivacs mellé vettem emlékeim szerint ugyanúgy Sonax-os kendőket 2-3 éve. Vagy 400ft volt darabja és tökéletes mind, igaz én ezüst autókon és fehér motoron használom.
Fekete mindenféle szempontból kényesebb sajnos.Vízlehúzót én biztosan nem erőltetném, fekete autón meg pláne. Össze fogod karcolni.
-
runner 125
nagyúr
válasz
DeathAdder #18421 üzenetére
Simán kenem tükörre, plexire, lámpára is. De utóbbi kettőre azért nyerőbb a wax. Szerintem nyugodtan rákenheted azokra is.
-
runner 125
nagyúr
válasz
csiben1 #18418 üzenetére
Enyém is fűtetlen, annyi h szigetelés van a házon, de fűtés ott nincs. 7-8 fok alá ritkán megy a hőmérséklet bent, de eddig nem tapasztaltam h bármi bajuk lett volna. Mármint a használat során. Egyedül az SRP lett túl folyós, de felrázást követően újra a masszív krémes állag jött belőle.
focvis
Köszi, de ez műanyag. A fémhez ragaszkodnék.
demars
Kösz. Igyekszem.
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Láttátok ezt a horpadás kihúzós TC videót?
A Honda-n van sajnos 1-2 apróbb jégnyom. Csak neonnál látszik, illetve a bal felén láttam 2-3 ajtórányitást.
Azt hiszem bepróbálom a szettet.
Csak lehet ésszerű lenne tavaszig, nyárig várni, melegben kevésbé rideg a fém. Vagy max. előtte / közben hajszárítóval melegítem.
Mindenesetre lázba hozott, majd dokumentálom mire jutottam.mod. Itt a cucc.
-
runner 125
nagyúr
válasz
DeathAdder #18396 üzenetére
Coop-ban (meg kb. minden multiban) szokott lenni akciósan kb 300ft-ért 2-3 db mikroszálas kendő, én onnan tankoltam fel.
Szerintem semmivel nem nyújt többet egy 3-4000ft-os mikroszálas kendő.mod.
Az üvegtisztító tényleg nagyon jó. A polír elnevezést mondjuk kevésbé értem, mert ez egy tökéletes, foltmentes tisztító.
-
runner 125
nagyúr
válasz
DeathAdder #18383 üzenetére
Fekete a Civic-ed nem? Mert ha jól tudom az AG-től van kifejezetten fekete autóra való wax, nézz rá az Autoglym.hu-n.
HD Wax biztosan durva holmi, én is be akarok ruházni de rá, de egyelőre még nem dolgoztam fel az árát.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Remekelek28 #18380 üzenetére
Nyilván a matricás megoldás egyszerűbb. Azt meg tudod csinálni magad is, egyszerűbb, mindemellett a légcsatornás matricák tiszta, zsírtalan felületre könnyebben felhelyezhetőek.
Viszont a VTN technlógia mérföldekkel tartósabb, és szebb is. Az tulajdonképpen egy gyári műanyag bevonó technika. A gyárilag szálcsiszolt műanyag borítások is pontosan úgy készülnek az új autókban.
Utóbbi drágább, de én biztosan azt választanám, de ehhez szakit kell keresned.DeathAdder
Kicsee arra gondolt, h ha szakemberrel megcsináltatod a tökéletes polírt, ők lezárják komoly wax-szal, amivel sokáig tartós marad. De nyilván mint minden, idővel az is lekopik és az érintetlen fényezés ismét könnyebben lesz hajszálkarcos.
Szóval attól függetlenül rá fél - egy évre ugyanúgy beszerezhetsz egy SRP - EGR kombót, vagy akár a hD wax-ot. Egyébként az SRP-t azért javasoltam első körben, mert egy soha nem polírozott, gépmosóban mosott autónál a hajszálkarcokat némileg eltávolítja, míg az EGR megadja a fényét és tartósabb bevonatot képez.Nyilván egy frissen, géppel polírozott (vagy új) autóra nem kell SRP-t venni, arra elég az EGR vagy a HD wax.
-
runner 125
nagyúr
válasz
DeathAdder #18359 üzenetére
Igen, de várd meg a többieket még.
Ezek kb. az otthoni, kézzel is felkenhető, felsőbb kategóriás szintet képviselik. Vannak ipari waxok is, amit dodiék használnak, csak azt érdemes szakemberrel (és géppel) felrakatni.cekkk
Konkértan Sonax-os szivacsot használok. Kifacsarom és nedvesen átmegyek vele rajtuk.
Passzolom.
Őszinte leszek, én nagyon tartok mindenféle vizes, gőzölős porszívótól autókárpitnál, mert tartok attól h nedvesség kerül a kárpit alá és szépen kikezdi a lemezt idővel.
Inkább vigyázok mindenre és láb - csomagtértálcát használok. -
runner 125
nagyúr
válasz
DeathAdder #18356 üzenetére
Egy (kettő) jó réteg wax és koratavaszig kihúzza.
Első körben felvinnék egy réteg Autoglym SRP-t, majd rá egy réteg EGR-t.
cekkk
Mosás végén a pamutszálas félszáraz szivaccsal szoktam átmenni a küszöbökön, majd száradás után lefújom műanyagápolóval. Így szépen tartják magukat.
-
runner 125
nagyúr
válasz
zsoltesz9309 #18318 üzenetére
Bőrfestéssel. Magam nem vágnék bele, googlezz rá, sokan foglalkoznak vele, pl.
-
runner 125
nagyúr
válasz
stickermajom #18216 üzenetére
..én havi 1x kenem át.
vhgtev
Uh, azért ez kemény.
7-8 éve az akkori motorom műanyag eleméről nekem is sikerült leborotválni a fényezést, bár akkor én voltam fax, mert nem vettem szélesebbre a nagynyomású fejét és azért 2cm hosszan van ereje 100-110 BAR víznyomásnak fél méterről.
Reklamáld meg, de szerintem találj ki más storyt. Persze, normális lakkozott fényezést elvileg nem szabadna h lekapjon az 1 pontba ráirányított sterimo sem, de akkor is... legközelebb légy vele óvatosabb. -
runner 125
nagyúr
válasz
DeFranco #18156 üzenetére
Az lesz a probléma, h egy flakon festék rendszerint 2500-3000ft, mind alapozóból, mind a fedőből érdemes 2-2 réteget felvenni (főleg a felni belső felére, ahol megáll a trutyi), talán kijön 1-1 flakonnal a művelet, viszont én kérnék ajánlatot egy fényezőtől is. A Honda-nál ha jól emlékszem 7k-t kértek el a 2 réteg alapozásért és a fedő ezüstért. Nincs vele nyűg, idő, nem koszlod össze magad, stb.
Ha mégis fújod google-zz rá a festékekre. Motip-nak, Prevent-nek biztosan ilyen festéke és kell h legyen fújós alapozó is. Száradási idők fel vannak tüntetve a flakonokon, általában 3-4-5 órát kell várni a rétegek között.
Amennyiben felkötöd valahova egy dróttal, le lehet tudni egybe az egész felnit. -
runner 125
nagyúr
válasz
focvis #18108 üzenetére
Egy részből igen, mostani szárazolókból is simán befogok 2-3-at egy autónál is, mert esélytelen szárazra facsarani 2-3 elem áttörlése után és nedvesen már nyilván nem lehet vele szép, foltmentesre törölni.
Illetve van h együtt mosom az autókat, vagy éppen a motort + autót, olyankor jól jön ha a legalapvetőbb eszközökből (szivacs, szárazolók) van kettő.
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Nekem viszont valamilyen frankó habosítós, pumpás permetező kellene. Volt már korábban szó átalakított permetezőről, viszont nem találtam a hsz.-t, meg őszintén, kedvem sincs nagyon kínlódni vele, vennék inkább.
Kösz!
-
runner 125
nagyúr
válasz
bitpork #18010 üzenetére
Plastidipet ilyenre szerintem ne fújj. Eleve ha a gyári réteg össze lett karmolva akkor az is össze lesz és tudomásom szerint az hamarabb sérül, mint egy lakkozott VTN technológiával bevont felület.
Mindenképpen utóbbit választanám és hála ég már az elcsépelt karbonon kívül egyre több más, akár egyszerűbb bevonat is elérhető.
VTNpécs-re keress rá. -
runner 125
nagyúr
válasz
Remekelek28 #17952 üzenetére
-
runner 125
nagyúr
válasz
Remekelek28 #17946 üzenetére
Keress rá a VTN technológiára, be kell vonatni és kész.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Zozzant #17886 üzenetére
Na nee, ultraderm-et üvegre? Olyan szemcsék vannak benne, h ez nagyobb kárt csinál, mint hasznot.
Ha valaki tényleg olyan helyzetbe kerül, h nem tudja leszedni semmilyen üvegtisztítóval a koszt, érdemes rámenni izpropil alkohollal. 2-3000ft-ért lehet kapni pár dl-es, spray kiszerelésben. Annak le kell hoznia mindent.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Morris #17873 üzenetére
Nem, bár h őszinte legyek rég pucoltam azzal, mióta megvan az AG uvegpolir, azt használom.
Semmi különösebb trükkje nem volt, befujtam cikk cikkban az egészet es papirkeztorlovel átmentem rajta (persze miután mar lemostam az autot, szelvedoket). Majd belül ugyanígy. Eleve ha megnézed gyakorlatilag folt nélkül tűnik el üveg feluletrol az Amway-s uvegtisztito, fujsz egy pottyot es pár másodperc múlva ott sincs, ezért sem ertem h lesz nálad hologramos. -
runner 125
nagyúr
válasz
goose87 #17814 üzenetére
focvis
Nem tudom miből gondolod, h gyártattam hozzá. Annó érdeklődtem itt is, h hol lehet vásárolni olyat, amit egy fb csoportban láttam egy HR-V-n, de nem találtam sehol, azóta sem.
Úgyhogy kupak nélkül használtam a múlt télen. Idén jó lenne valamit keríteni, talán vadászok egy gyári szettet, de az meg annyira retro h nem igaz.. Valami ilyesmi kellene rá. De itthon nem találok, és azért a 8k/db ár horror. Max a 4-ért adok annyit.erikke17
Miért lenne baj, az is jól tart már magában is.
-
runner 125
nagyúr
válasz
erikke17 #17811 üzenetére
Múltkor én is kipróbáltam az SRP-re egy réteg EGP-t, nekem tetszett a hatás. Igazán komoly csillogás látszott, főleg a lámpákon.
goose87
Autoglym SRP, de ha polírozod akkor szerintem elég az EGP is, vagy HD wax, csak az egy csöppet borsos árú.
Műanyag és gumiápolóból szintúgy próbáld ki az AG termékét, beltérre remek.
Van nekik egyébként külön autógumira való is, én szeretem mert simán ráfújom a külső műanyagokra azt is. Igazán "megzsírosítja", felszínezi a kifakult műanyagokat is.Üvegpolírnak otthon szerintem ne állj neki, túl kockázatos meló. Ha tökéletes, foltmentes tisztaságot szeretnék, szintúgy próbáld ki az AG üvegpolírját. Neve ellenére nem políroz, viszont brutálisan tisztít, tényleg gyönyörű lesz tőle minden üveg, tükör felület.
-
-
runner 125
nagyúr
válasz
Motion_Blur #17757 üzenetére
Szerintem nem kell maszkolni, főleg belül, óvatosan fel lehet vinni mindent úgy, h más felületre ne jusson anyag.
Persze egy anyagában műanyag díszléc már neccesebb, de kis ronggyal azt is át lehet kenni.Az ám, és ahogy a 4.4 V8 tol.
Munez
Már nekem is kéne mosni, kb 2 hónapja egyikhez se nyúltam hozzá, csak a szokásos szőnyegkirázás 2-3 naponta.
Kihasználom a jó időt és ha van pár órám tekerek a VFR-rel. -
runner 125
nagyúr
válasz
Oracle #17707 üzenetére
Próbáld meg ecsettel, és levegővel (kompresszor) az üveg vezetőit is kitakarítani körbe, de annak nem szabadna recsegnie, 5 autót kentem már át vele, sehol nem jelentkezett mechanikai hiba emiatt.
Motion_Blur
Klasszikus ablaktisztítóból ami tényleg foltmentesen dolgozik, még az Amway ablaktisztító vált be, többi üvegre mi ezt használjuk kb. 15 éve.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Motion_Blur #17708 üzenetére
AG üvegpolír.
-
runner 125
nagyúr
válasz
MunezXBK #17614 üzenetére
Hasonlóképp szoktam én is, sőt, van h kenés után 2-3 napig nem is használom, ennek ellenére láttam a Honda kormányán 1-2 karcot, amik eddig tuti nem voltak rajta, pedig se gyűrűt, semmit nem hordok, max az óra.
bitpork
Jahm, vagy vegyek rá kormányvédőt, de h az se kopjon, arra is egy védőt, nem?
-
runner 125
nagyúr
válasz
g4bb3r #17608 üzenetére
Újrabőrőzés, itt a topikban szoktak javasolni egy céget, akik tényleg gyári minőségben húzzák újra.
Egyébként én nagyon elgondolkodtam azon h a kormányt van-e értelme bőrápolózni, ugyanis annyira felpuhítja a bőrt, h sokkal könnyebben szed össze sérüléseket. Illetve amit még észrevettem h a kissé "zsíros" felület miatt talán ellenállóbb egy natúron hagyott kormány, mintha folyamatosan kenném.
-
runner 125
nagyúr
válasz
g4bb3r #17605 üzenetére
A vízelvezetőt valamikor én is szétkapom a Honda-n, egy részből ki akarom pucolni teljesen, illetve mivel fém, ezért le akarom fújni az egészet üregvédővel, mert az minden autónál kényes pont, hiszen folyamatosan éri a víz, ráadásul ha eltömődik falevéllel még jobban meg is áll benne.
Mikroszálas kendő natúron, vagy h? Hm, erről nem hallottam, de nehezen tudom képzelni h egy sima kendő szárazon lehoz bármit is.
h1mpi
Persze, főleg most h jönnek az esős idők, egy jó wax-szal fel lehet készíteni őszre, télre.
-
runner 125
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
válasz
Charley76 #17510 üzenetére
Ez az, igen.
Autoglym.hu, egyebet sajnos nem tudok, nekem van egy privát forrásom, de ők sajnos nem tudnak mindenkinek segíteni.
FeRRaR1
Egy kép kevés ennek a megállapításához, de szerintem ennyi simán belefér gyárilag is, pont azon okokból amit írtál. Sőt, nekem az is belefér, ha mondjuk a lökhárítók fújva voltak, mondjuk egy apró kocc, egy meghúzás, vagy szarul sikerült parkolás miatt.. Felnyitod a motorháztetőt, és úgyis látszik a pozícionáló furatok - vonalkák fedéséből, h volt-e törve, javítva, festve, cserélve-e valamely eleme.
Kérj kölcsön egy rétegvastagságmérőt és mérd körbe, az mindent megmutat, de mondom, ha a lökhárító alatt / mögött nincs semmi komoly törésre utaló jel, és kiderül h a műanyag fújva volt, én nem foglalkoznék vele.
Elmész érte? Azért a 4.4 V8 már tekintélyes.
De egyébként is nagyon szép állapotú. -
-
runner 125
nagyúr
válasz
Morris #17488 üzenetére
7-8 évnél öregebb - főleg mosási karcos - autóra szerintem SRP kell. Noh meg annak komolyabban látszik az eredménye. Próbáltam mindkettőt a Volvo-n, az EGP is szép fényessé tette, de az SRP-től sokkal szebben csillog.
Munez,
Rendben, de te havonta géppel polírozod.
A vízlehúzó akkor is fasság, bárki bármit mond, karcol.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Ace owner #17280 üzenetére
Mert eddig nem akadtál bele az igazán autódhoz illő felnibe. Felnit csak egyszer kell választani, de jót.
Szerintem fontos h egy alufelni összhangban legyen az autóval, valahol ha akár 1-1 apró pontjában is, de megjelenjen a felni valamely formája az autón. Ilyenkor érzel már tudat alatt is egy tökéletes harmoniát. Hasonló mint a nőkél a táska - cipő kombó. Ha jól megválasztják qrva sokat tud dobni rajtuk, de egy rossz kombináció illuizóromboló.
Munez esetében pl. a tetőcsomagtartó színével, belső lyukaival harmonizál, tényleg jó választás erre az autóra.HR-V-nél nekem az volt az első, h lerúgtam róla a 17-es Aez (vagy nem is tudom milyen volt már) felniket, és ment rá a gyári 16-os, nekem csak ennyire fontos.
-
runner 125
nagyúr
válasz
atos19881101 #17119 üzenetére
Szia,
Fényezést felejtsd el, egyszerűen kiviteléből adódóan nem oda való. Könnyen sérül, kényes, kopik, port is megmutatja, miegyebek.
Keress rá a VTN technológiára, legjobb megoldás, én biztosan úgy csináltatnám meg.Pl. Nézd meg a referenciáit, találsz sima szürke megoldást de akár szálcsiszoltat is.
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Nincs valakinek elfekvőben kb tizen cm x 25-30cm hosszú 3M teljesen átlátszó fóliája?
Dekorosok nem akarnak ekkorával kiszolgálni, 1 m2 meg egyszerűen nem kell.
Vevő volnék rá.Köszi!
-
runner 125
nagyúr
válasz
gergobox #17010 üzenetére
A legtutibb ezeknek gyártani valami konzolt és az illesztési hézagon kivezetni, persze alatta csavarral vagy 3M ragasztóval rögzíteni, ugyanis a műszerfalak általában zsíros felületűek, eleve nehezen marad meg tartósan ragasztó rajta, vagy ha igen, akkor levételnél csúnyán ott marad a nyoma.
Oldd meg a kihangosítást, az a legtutibb és a telefon elfér valamelyik tartózsebben.
-
-
runner 125
nagyúr
válasz
LaptopSystem #16802 üzenetére
Melyik cég ez? Annó én a nortek.hu-tól érdeklődtem, ők korrekten megírták e-mail-ben h x összeg + ÁFA, sőt, 5 év garti is emlegettek
mod.
Nem, mert egész egyszerűen velem ilyen nem fordulna elő. Saját pénzem elköltése előtt minimum 2x járom körbe a témát és mindent pontosítok, pont az ilyen esetek elkerülése végett.
Nyilván nem állíotm h te vagy fax, kötelességük korrekten tájékoztatni max bajusz alatt megemlíteni h héjj, ha nem kell szla, akkor teszem azt 20%-kal olcsóbb a megbeszélt árnál, de Mo.-n én még nem találkoztam olyan iparossal aki ne trükközne. Pontosan ezért rá kell kérdezni mindig a végárra és a részletekre. -
runner 125
nagyúr
válasz
LaptopSystem #16800 üzenetére
Ha itt háborogsz, mit érsz el vele? Miért nem tetted szóvá rögtön, egyáltalán miért fizetted ki bizonylat nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest