- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter4477
friss újonc
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni. Valaki megkarcolta a bal oldali ajtómat. Bár nem értek hozzá, de szerintem viszonylag mélyek a sérülések. Lásd fotót, talán ki lehet belőlük venni.
Nem szeretném az egész ajtót újrafényeztetni. Kaptam 50 ezres ajánlatot rá. Van arra valami megoldás, hogy csak a sérült részt javítsák ki, fessék le? Ha nem 100%-os esztétikailag azt is elfogadom. Szombaton történt az eset, de most el kell utaznom 3 hétre, nem tudom elvinni szervízbe megcsináltatni. Ennyi idő alatt elkezd rozsdásodni vagy ez még kevés idő ahhoz? Az ilyen jellegű sérülésket milyen gyorsan kell javítani? Nyilván minél gyorsabban, de pár héten múlik valami? Van arra valami lehetőség, hogy addig valami rozsdagátlóval lekenem a sérült részt? Vagy ez hülyeség?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest