Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Pici telefon, óriás akksival?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mathiask
senior tag
"A Naim egyébként előbb megcsinálta"
Tudom. Pár napja írtam is. Meg van még jó pár gyártó.
"itt is kb. ugyanolyan mértékben redukálható a forrásjel jittere ..."
Lehet. Nem tudom, nem hallottam az Ayre-t. Én csak azt látom hogy van több típusú, több fajta elven működő megoldás erre. Meglepne, ha egy kalap alá lehetne venni őket. Az így elsőre túl nagy általánosításnak tűnne. Sőt lehet, hogy nem is csak elvenként kéne egy kalap alá sorolni őket, hanem adott megvalósításonként. Biztos meg lehet rosszul is csinálni egy jó ötletet.
Mindenesetre ami mérést láttam ez ügyben, ott a bemeneten volt jitter, a kimeneten nem.
Persze ettől még lehet, hogy a "szar" forrás szarul szól. Hallottam már én is "szar" forrást szarul szólni. Hogyne. De nem tudom, hogy a fogadó oldalon az ugyanolyan mértékben redukálható forrásjel jittere miatt, vagy valami egészen más miatt. Szerintem mérés nélkül nehéz is ezt megmondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest