- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
rzoli
senior tag
Ha kicsit keresgélsz, mindenféle rémtörténeteket olvashatsz a codec packok kevésbé áldásos tevékenységéről. Ennek jórésze ráadásul igaz is.
Az ACE egyik hibája, hogy normálisan eltávolítani sem lehet, mert mindenhová beeszi magát, vagy a másik véglet, hogy minden egyebet is kitakarít maga után, semmi sem megy.
Ha olvasgatsz leírják több helyen is, hogy melyik az a néhány audio, video codec, ami kell, és elég a filmekhez. Amióta én is ezeket raktam csak fel, gyakorlatilag megszűntek a kompatibilitási problémák, nincsennek furcsa, esetleg nem mindig reprodukálható hibák.
üdv
Z -
rzoli
senior tag
Egyébként milyen codec-ek vannak fent? Valami codec pack? Nekem a freelancer nem ment így, ill. amikor megvettem a TV kártyát :), akkor mondtam le végleg a packokról.
üdv
Z
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Videó stream letöltése
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Medence topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged