- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Brainwashed2
tag
Kezdeném is. Szóval, mivel hamarosan (remélem) hozzájutok ujdonsült iAudio F2ömhöz így felkeltette a figyelmemet a FLAC formátum. Olvasgattam, utánanéztem a dolgoknak. Letöltöttem a dekóder progit, mer ez ingyér van, s máris felmerült a probléma, hogy wav-ba kéne konvertálni először. Nos tudtommal erre a WMP is képes, csak éppen nem túl kellemes megoldás. Ezért szeretnék hozzájutni egy igényes külsejű konvertáló/grabbelő programhoz, mely nem mellesleg még jó is. Valaki tudna nekem ajánlani valamit?
-
Brainwashed2
tag
mp3, wma, wav, ogg, asf, flac stb...
Úgy gondolom szükség van olyan topicra, ahol egy helyen információt kaphatunk ezekről, s a hozzá tartozó converter-ekről, grabber-ekről, média lejátszó progikról.
Tessék, csak tessék!
Aktív témák
- Macska topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Robogó, kismotor
- Dell notebook topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Canon EOS DSLR topic
- Formula-1 humoros
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest