- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
Brainwashed2 #2 üzenetére
Hamar kibújt a szög a zsákból...
Az első hsz.-t nem lehetett volna kihagyni...már csak az esőerdők védelme miatt is...? -
Brainwashed2
tag
Kezdeném is. Szóval, mivel hamarosan (remélem) hozzájutok ujdonsült iAudio F2ömhöz így felkeltette a figyelmemet a FLAC formátum. Olvasgattam, utánanéztem a dolgoknak. Letöltöttem a dekóder progit, mer ez ingyér van, s máris felmerült a probléma, hogy wav-ba kéne konvertálni először. Nos tudtommal erre a WMP is képes, csak éppen nem túl kellemes megoldás. Ezért szeretnék hozzájutni egy igényes külsejű konvertáló/grabbelő programhoz, mely nem mellesleg még jó is. Valaki tudna nekem ajánlani valamit?
-
Brainwashed2
tag
mp3, wma, wav, ogg, asf, flac stb...
Úgy gondolom szükség van olyan topicra, ahol egy helyen információt kaphatunk ezekről, s a hozzá tartozó converter-ekről, grabber-ekről, média lejátszó progikról.
Tessék, csak tessék!
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest