Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
Brainwashed2
üzenetére
Hamar kibújt a szög a zsákból...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az első hsz.-t nem lehetett volna kihagyni...már csak az esőerdők védelme miatt is...? -
Brainwashed2
tag
Kezdeném is. Szóval, mivel hamarosan (remélem) hozzájutok ujdonsült iAudio F2ömhöz így felkeltette a figyelmemet a FLAC formátum. Olvasgattam, utánanéztem a dolgoknak. Letöltöttem a dekóder progit, mer ez ingyér van, s máris felmerült a probléma, hogy wav-ba kéne konvertálni először. Nos tudtommal erre a WMP is képes, csak éppen nem túl kellemes megoldás. Ezért szeretnék hozzájutni egy igényes külsejű konvertáló/grabbelő programhoz, mely nem mellesleg még jó is. Valaki tudna nekem ajánlani valamit?
-
Brainwashed2
tag
mp3, wma, wav, ogg, asf, flac stb...
Úgy gondolom szükség van olyan topicra, ahol egy helyen információt kaphatunk ezekről, s a hozzá tartozó converter-ekről, grabber-ekről, média lejátszó progikról.
Tessék, csak tessék!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)