- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
papp54
aktív tag
-
papp54
aktív tag
Csupán probáltam érzékeltetni hogy mi az igazság a degradációval. Pozitiv eredmény sokat számit de ebbe igazad van ki milyen felhasználói szokás szerint használja a telefon. De attól nem nem lesz jobb minőségűbb az akkumlátorod. Maximum valaki előbb vagy később éri el az a cilklust ez ami felhasználói szokás függő. Remélem így érthető mire probáltam reflektálni.
-
papp54
aktív tag
Azért az hagyuk hogy az Apple-nek jó Akkumlátorjai vannak. Leghamarabb degrerálodnak még ilyen lassú töltési sebbesség mellett. Ezen is sporolnak szokás szerint. [link] Nézd meg a cikket. De amúgy szerintem a legjobb minőségű akkumlátorokat Huawei teszi a telefonjaiba. Ezt tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest