- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Gyári hűtővel (Club3D), de ezeket az értékeket csak teszteléshez használom, mert a játékok még nem nagyon szaggatnak. Ha lesz időm, akkor megnézem, hogy mit bír max terhelésnél. (Szvsz nem éri meg 5-10-15e forintot költeni extra hűtőre, mert úgy két-három év múlva ha eladom ezt a kártyát, és hozzáteszem azt a pénzt amit most a hűtésre költenék, akkor már egy sokkal jobb kártyát tudok venni. Pl: Gondolj arra, hogy 2.5 éve jött be a GeF3 120 körüli áron. Most el tudod adni 5-10 körül+10 -> használt GeF 4 4200, és akárhogy húzod a 3-at, a 4 úgyis leveri...)
-
F-ECT$
titán
Marad a jó kis emelem 2-3 MHZ-enként és játszok/tesztelek és ha bírja, akkor megy feljebb... A R9800PRO-mal azt játszottam, hogy mindig 5MHZ-et emeltem és néztem a 3DMark03-at. Vagy fagyott (GPU) vagy szemetelt (MEM). Így sikerült 380/675@450/780. Azt nem tudom, hogy ha kísérletezés közben elég vmi, akkor azt gariba vissza lehet vinni? (És vissza is cserélik?) Szóval azt kérdezem, hogy bizonyítható-e, hogy húztam, és amiatt ment tönkre?
-
F-ECT$
titán
Meddig tart ez a max keresés? Hogy érdemes csinálni? (Először GPU (MEM alapon), aztán a GPU-t a maxon hagyva a MEM, vagy a MEM-et is úgy, hogy a GPU alapon van?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest